Noutati :

Este POZA ZILEI in trafic la Timisoara! Ce apare scris pe o masina cu numere de Oltenia?

9 iunie, 2016 - 09:28 PM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
9

TIMISOARA. Aparitie surpriza pe strazile din Timisoara, surprinsa astazi de opiniatimisoarei.ro.  O masina care apartine unei firme, cu numere de Dolj, a avut parte de o inscriptionare cu adevarat neobisnuita.

Pe langa numele societatii, obiectul de activitate, numar de telefon si adresa de internet unde pot fi gasite produsele, patronul s-a gandit sa adauge „Sunt timisorean!!!„.

Probabil ca autoturismele sunt luate in leasing pe o firma din Oltenia, iar proprietarul si-a zis ca in acest fel, angajatii care le conduc vor avea parte de mai multa bunavointa in traficul nebun din Timisoara, daca face precizarea apartenentei la oras.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 9comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Pai orice oltean ajuns in Banat zice ca e timisorean…E idealul oltenesc …

  2. 🙂 a fost cu ceva vreme in urma si un alt „curajos” (spun asa ca directorul de la firma nu a gustat iesirea angajatului) de la o firma ce comercializeaza materiale de constructii (din Galati) si cu depozit pe calea Sagului , care a lipit pe masina , cu numere de GL, „mi-s banatean”

  3. se poate intampla sa ai masina de servici inscrisa in alt judet care-i problema?

  4. Cand conduci si parchezi legal oriunde si cu orice numere, chiar si de Albania nu are nimeni cu tine. Gestul este prostesc in asocierea facuta. Probabil ca este unul din hater ii care comenteaza si injura olteni si moldoveni la ordinea zilei si chiar el este un fals banatean, cel mult parintii veniti de prin alte meleaguri si cu noroc si el nascut la Bega.

  5. Masinile sunt al companiei q-fort ce isi are sediul central, logistic la Craiova, masina e sub forma de suport pentru cei ce deschid in sistem franciza ale puncte de lucru, comanda , etc. Mesajul e hilar intr-adevar, dar e scris chiar de unul de al nostru, banatean. Cat despre olteni numai de bine, cum arata Craiova azi si cum arata Timisoara azi. Mai scoateti capul din oras dragi concetateni ca am ramas doar cu numele.

  6. ,,Draga,,concetatene,te invitam ,,dragastos,, sa te muti in Cracraiova.Cum se face ca numai oltenii aciuiati in Banat lauda oltenia,dar tot in Banat isi muta gloata?

  7. aia cu statuia din marginea judetului ………. tin minte ca oltenii au fost ceva mai smecheri decat noi , auraspuns ca….. si ei pe noi …….

  8. i-or fi vandalizat masina .Bietul om o fi ajuns la disperare.

  9. @aradean, de ce o fi trecut prin Arad?