Noutati :

Echipa de handbal junioare III de la LPS Banatul a castigat cel de-al doilea turneu de zona si conduce in clasamentul seriei

4 noiembrie, 2012 - 05:20 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Fetele pregatite de Florica Gallovits au castigat patru meciuri la cel de-al doilea turneu de zona, desfasurat in acest week-end la Timisoara. Pana se vor stabili echipele calificate la turneul semifinal, mai sunt de disputat patru turnee de zona.

LPS Banatul participa cu doua echipe in Campionatul National de Junioare III, una formata din jucatoare nascute in ’98, si una alcatuita din junioare nascute in ’99. Prima echipa a LPS Banatul conduce in clasamentul seriei din care mai fac parte ┬áechipele de la Jimbolia, Peciu Nou, Sannicolau Mare si echipa Scolii Generale nr.7, iar cea de-a doua echipa a LPS Banatul se afla si ea in primele locuri, in ciuda sanctiunilor primite din cauza neideplinirii cerintelor de talie.
„Am decis sa participam cu ambele echipe in ideea de a juca cat mai multi copii, chiar daca ┬áLPS Banatul 2 nu indeplineste cerintele de talie. Sunt valoric egale si oricum, cu toate sanctiunile pe care le-au primit din cauza acestor cerinte de talie, ele stau foarte bine in clasament”, a spus Florica Gallovits, profesor-antrenor la LPS Banatul.
Fiecare din echipele din serie trebuie sa organizeze cate un turneu, iar pana acum s-au disputat 2, din cele 6 turnee de zona. Primul, organizat de echipa din Peciu a avut loc la Jimbolia, iar cel de-al doile organizat de LPS Banatul a fost gazduit in acest week-end la Complexul Banu Sport din Timisoara.
La acest turneu, cele doua echipe ale LPS Banatul au castigat fiecare cate patru meciuri, iar prima echipa a Liceului cu Program Sportiv Banatul conduce in clasamentul seriei, din care la final, dupa disputatea celor sase turnee, primele doua clasate se vor califica la turneul semifinal.”Mai sunt echipe bune in serie, se vor bate probabil la primele locuri si Jimbolia si Sannicolau si ramane sa vedem cum se vor prezenta si celelalte echipe pana la final”, a mai spus Florica Gallovits.
Urmatorul turneu de zona va avea loc la Jimbolia in 14-15 decembrie.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...