Noutati :

Culmea spargerilor de masini din Timisoara! Ce a putut face noaptea trecuta un tanar prins de politisti acum 3 zile?

22 aprilie, 2015 - 10:47 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
3

TIMISOARA. Incredibil! Un hot din Timisoara a fost prins acum 3 zile pe cand isi cara prada cu ajutorul unei pubele de gunoi. Politistii l-au trimis in arest o noapte, apoi i-au dat drumul, fiind cercetat in libertate. Noaptea trecuta – stupoare! Politistii l-au gasit din nou la ‘treaba’.

In jurul orei 3.00, agentii de la Sectia 4 Timisoara au reusit sa prinda doi tineri la scurt timp dupa ce sparsesera 4 masini in zona strazii Liege.

Cei doi carau niste bagaje voluminoase in care indesasera tot ce reusisera sa fure din autoturisme. Cand i-au vazut pe politisti, hotii au abandonat sacosele si au rupt-o la fuga. Agentii s-au luat dupa ei si s-au dovedit mai iuti de picior. I-au prins la cateva strazi distanta, i-au incatusat si i-au dus la audieri.
Reusisera sa fure GPS-uri, lanterne, chei, scule si alte bunuri in valoare de 4000 de lei.

masina-sparta-1

Politistii aveau sa constate ca unul dintre cei doi hoti, de 22, respectiv 27 de ani, era ‘clientul’ lor din urma cu 3 zile. In noaptea de 18 spre 19 aprilie il prinsesera in timp ce cara intr-un tomberon mai multe unelte furate din alte 2 masini pe care le sparsese.

Dupa 24 de ore de arest insa judecatorii au decis sa il elibereze, iar cercetarile sa continue cu tanarul in libertate.

Acesta insa nu s-a putut abtine, si-a luat prietenul si s-a intors la ‘munca’. Cei doi tineri au fost retinuti pentru 24 de ore si sunt cercetati pentru furt calificat.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Da-on masa de justitie. Deci astia 2 iti sparg masina si nu patesc nimic. Doar stau 24 de ore in arest. Da daca tu ii prinzi ca-ti fura din masina si le explici „frumos” ca nu e bine ce au facut, esti arestat pentru vatamare corporala.
    Imi place. Respect justitiei din tara aceasta.
    Big Up.

  2. Asta s-a obrăznicit și nu a mai plătit cotizația la poliție. Pe Circumvalatiunii a venit politia, chemata de mine și l-a prins pe unul în flagrant. Dar omul a plecat când polițiștii s-au apropiat, nu s-a oprit la somația lor și aceștia au renunțat instant pe motiv ca nu au putut sa îl prindă, deși nu au făcut doi pași după el, iar hoțul nu o luase la fugă, doar la pas grăbit.

  3. si mie mi-au luat capacele de la roti unui vecin i-au furat farurile politistii in afara de ati lua declaratie nu fac nimic ori cata ori nu salarul le merge