Noutati :

Cei mai mici elevi de la Lenau, din Timisoara, au invatat de ce este important sa fie atenti atunci cand intra pe internet

16 mai, 2015 - 12:04 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Elevii de la una din clasele de-a I-a de la Liceul ”Nikolaus Lenau” din Timisoara au invatat, direct de la sursa, de ce este nevoie sa fie extrem de atenti atunci cand intra pe internet. Ei au facut o vizita Directiei Regionale de Administrare si Reglementare in Comunicatii cu ocazia Zilei Internationale a Telecomunicatiilor.

Copiii au fost foarte de atenti si au apreciat mult felul in care au fost prezentate informatiile, acesta fiind pentru ei si un prilej de a intelege cat mai mult si cat mai corect dintr-o tehnologie pe care deja incep s-o foloseasca, la o varsta la care adultii de azi erau doar consumatori de desene animate″ a declarat Viorel Bota, director al DRT.

ziua-telecomunicatiilor1

Anul acesta, pe 17 mai, se aniverseaza 150 de ani de existenta a Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor, din care fac parte 193 de state, printre care se numara si Romania.

La nivel global sunt utilizate aproape 7 miliarde de cartele SIM de telefonie mobila, in timp ce aproape 3 miliarde de oameni acceseaza internetul, conform statisticilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor.

In Romania sunt utilizate mai mult de 16 milioane de conexiuni la internet de banda larga – ale caror viteze propulseaza tara noastra in top 10 mondial, precum si 22,9 milioane de cartele SIM de telefonie mobila, in timp ce aproape 7 milioane de gospodarii au acces la servicii de retransmisie TV contra cost, potrivit celor mai recente date statistice publicate de ANCOM.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor