Noutati :

Ce faci vineri seara? Hai la un spectacol inedit de proiectii 3D pe fatada Operei din Timisoara!

17 mai, 2016 - 10:12 AM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

TIMISOARA. Show unic de Video-Mapping pe fatada Operei Romane din Timisoara! Este vorba de un spectacol multimedia complex care se foloseste de toate elementele fatadei unei cladiri si le integreaza intr-o animatie 3D. „Relieful” cladirii devine protagonistul unui spectacol impresionant, in care fiecare detaliu arhitectonic primeste rolul sau, printr-o proiectie dedicata.

Astfel de proiectii s-au mai organizat la noi in tara in Bucuresti, cu ocazia implinirii a 555 de ani de la prima atestare a orasului. Acolo proiectia a avut loc pe fatada Casei Poporului si toata cladirea a parut ca prinde viata.

proiectie-3D

In Timisoara proiectia e parte din programul Check-OUTimisoara prin care pentru 1 an de zile, din 2 mai 2016 si pana la 1 mai 2017 Timisoara joaca rolul de Capitala a Tineretului din Romania.

„Prin aceasta proiectie, si de fapt prin toate activitatile pe care le propunem timisorenilor de-a lungul acestui an, ne dorim sa scoatem mai mult oamenii din casa, sa-i facem sa vada orasul prin alti ochi si sa revitalizam spatiul urban” spune Simona Herczeg, coordonatoare a programului din partea Fundatiei Judetene pentru Tineret Timis.

De asemenea, in cadrul deschiderii, dj K-lu va pregati atmosfera cu un mix propriu de imagini si muzica.

Evenimentul este unul deschis, iar timisorenii sunt asteptati vineri, 20 mai, incepand cu ora 21.00 in Piata Victoriei.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor