Noutati :

Candidatii Adrian Orza (ARD) si Marius Dugulescu (PP-DD) contesta rezultatul votului din Timis

11 decembrie, 2012 - 08:53 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
4

TIMISOARA.  Candidatul ARD la Camera Deputatilor, Adrian Orza si candidatul PP-DD la Camera Deputatilor Marius Dugulescu, au depus contestatii si cer renumararea voturilor din colegiul electoral in care au candidat.
Candidatul ARD pentru un post de deputat in Colegiul electoral 3, Adrian Orza (21,18%), a depus o contestatie la Biroul Electoral Central prin care a cerut renumararea voturilor in acest colegiu.

”Am depus contestatia la BEC, stiu ca este de competenta lor. Mi-au lipsit 64 de voturi pentru a obtine un mandat, astfel ca am cerut renumararea voturilor”, a declarat Adrian Orza.

Si candidatul PP-DD pe acelasi colegiu electoral, Marius Dugulescu (13,35%) a solicitat Biroului Electoral Judetean, de aceasta data, renumararea voturilor.

”Am depus contestatie si am solicitat sa se renumere voturile. Mi se pere neinregula ca au fost multe voturi anulate. Au fost sectii si cu 15-17 voturi anulate. Nu cred ca mai prind mandat, dupa renumarare, dar as vrea sa se clarifice situatia”, a declarat Dugulescu.

Potrivit reprezentantilor BEJ Timis, aceasta contestatie va fi trimisa in cursul noptii de marti spre miercuri, la Biroul Electoral Central.

In Colegiul electoral 3 pentru Camera Deputatilor,  pe primul loc s-a situat candidatul USL, Maria Grapini (55,91%). Pe locul al doilea se afla candidatul ARD, Adrian Orza (21,18%), in timp ce pe locul al treilea se afla candidatul PP-DD, Marius Dugulescu (13,35%).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Mai meretzi, mah, in pl mea, ca nici sa pierde ti nu stiti! Loazelor, la munca cu voi, ca ti trait doar din bani publici pana acum !

  2. Greseala fatala a lui Orza a fost alianta tu gashka (famiglia) baseana, udreana, videana si alti tembeli. Altfel ar fi intrat sigur in „competitie”. Asta-i viata. Shit happens.

  3. ce greata imi e de fiul informatorului de securitate petru dugulescu!
    daca ati stii ce-i poate capul retard v-ati ingrozii

  4. Orza, daca-i urmai sfatul lui Ciuhandu (de a ramane in tabara Ciorbea) erai in parlament. Asa ai ramas si fara locul de deputat si fara onoare in fata celui ce „te-a tinut in brate” 10 ani…