Noutati :

Calcat in picioare si zdrobit cu parul! Un tanar se zbate intre viata si moarte pe un pat de spital in Timisoara! Ce s-a intamplat?

22 iulie, 2016 - 12:20 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMIS. Batut cu salbaticie de doi indivizi, un tanar a ajuns in stare foarte grava la spital in Timisoara. Acesta a luat parte la o incaierare in comuna Traian Vuia dupa niste ore de betie.

Incidentul s-a petrecut in urma cu doua nopti in fata unui birt unde cei trei se cinstisera pana tarziu. La miezul noptii, alcoolul le-a intunecat mintile, iar cei trei s-au luat la bataie.

Tanarul a fost lovit cu pumnii si cu picioarele, apoi izbit cu un par in cap, in piept si la nivelul abdomenului. Dupa ce incaierarea s-a incheiat, acesta a inceput sa se simta rau, iar spre dimineata a fost transportat cu salvarea la Timisoara. Viata acestuia e inca in pericol.

Anuntati, politistii din Faget au pornit in cautarea agresorilor, pe care i-au si prins la scurta vreme.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis i-au retinut pentru 24 de ore pe atacatori si sunt cercetati acum pentru tentativa de omor si complicitate la tentativa de omor.

Risca ani grei de inchisoare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. „ani grei”… totdeauna cand se intampla asa ceva, la fel ca si in cazul tanarului din Timisoara, care a si murit, se dau sentinte cu suspendare sau un maxim de 2-4 ani… mai rau, altii omoara chiar 2-3 oameni cu masina (huidu) si nu fac o zi de inchisoare…