Noutati :

Bijuterii si accesorii, haine si incaltaminte pe toate gusturile si pentru toate buzunarele, la Salonul Industriei Usoare

14 februarie, 2018 - 09:50 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Prima expozitie a anului si-a deschis larg portile pentru timisoreni. Pana in 18 februarie, Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis gazduieste editia de primavara a Salonului Industriei Usoare.

Evenimentul este deja o traditie in randul expozantilor de profil din tara si a reunit, la aceasta editie, peste 65 de comercianti.

„Astazi s-a deschis Salonului Industriei Usoare, la care participa peste 65 de firme din intreaga tara, care expun spre vanzare o gama diversificata de produse dedicate sezonului, printre care imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, pielarie, blanarie. Pe langa acestea, publicul va mai putea achizitiona si aranjamente florale, cosmetice, produse naturiste, dulciuri. Si de aceasta data, in parcare va functiona targul de produse traditionale, unde, de asemenea, publicul va putea degusta o serie de produse de casa”, a declarat Aura Culea, organizatorul evenimentului.

Expozitia s-a deschis miercuri si isi va inchide portile duminica. Timisorenii pot face cumparaturi de miercuri pana sambata intre orele 10 si 20, iar duminica intre orele 10 si 18. Intrarea este libera.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor