Noutati :

Avertizare meteo, in Banat! Cum se schimba vremea in urmatoarele zile

1 aprilie, 2015 - 10:35 AM
Autor: Magda Mihalache      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Vreme urata in Banat. Meteorologii au emis o informare meteo de precipitatii mixte si vant in intervalul 01 aprilie, ora 13 – 03 aprilie, ora 18.

In regiunea vestica a tarii sunt asteptate ploi, iar in perioada 01 Aprilie-3 Aprilie, vantul se va intensifica si va depasi 60km/h ajungand pana la 90km/h.

In restul tarii, in intervalul mentionat, vantul va avea intensificari in toate regiunile, cu viteze ce vor depasi local 55…60 km/h. In zona montana vantul va sufla tare, iar pe creste va depasi la rafala 90 km/h.

La munte vor predomina ninsorile, mai ales in Carpatii Orientali si in Carpatii Occidentali izolat cantitatile de precipitatii vor depasi 20 l/mp si se va depune strat nou de zapada. Vor fi si intervale in care ninsoarea va fi viscolita.

In Maramures, Transilvania, Crisana si local in Moldova si in zonele deluroase din restul tarii, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare, mai ales in noaptea de joi spre vineri (2/3 aprilie) si in cursul zilei de vineri (3 aprilie).

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor