Noutati :

A facut Cristian Gog o inselatorie pentru a castiga Romanii au talent? Nu putea sa-si opreasca bataile inimii decat daca desprindea un fir de pe corpul sau!

13 mai, 2012 - 06:23 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
1

Trucul facut de Cristian Gog in marea finala Romanii au talent, cand si-a oprit pentru cateva secunde bataile inimii nu a fost decat o inselatorie. Cel putin asta crede un cardiolog de la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, de la Fundeni, Ovidiu Chioncel. Ar fi putut Cristian Gog sa faca un „truc”, prin care desprindea un electrod si dadea impresia ca si-a oprit bataile inimii?

Nu este exclus, a raspuns dr. Chioncel. Tinand cont ca nu am auzit de vreun experiment confirmat in care un om sa-si opreasca voluntar activitatea inimii, pot lua in calcul ipoteza desprinderii accidentale sau voite a unui electrod. Pentru a sesiza activitatea inimii, prin triangulatie, deci pentru a avea semnal ecg, e nevoie de trei electrozi. Doi sunt prinsi la nivelul bratelor, altul in zona inimii. Daca se intentioneaza simularea opririi cordului, deci obtinerea unei linii izoelectrice, e suficient sa desprinzi un electrod aflat la nivelul bratului. Cand il reconectezi, ai din nou semnal ecg. Totul arata ca si cum inima si-ar fi reluat activitatea„, spune medicul.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. INSELATORIE TOTALA, O MINTIT TOATA ROMANIA