Nicio surpriza. ASU Poli Timisoara pierde pe terenul Luceafarului

TIMISOARA. „Echipa suporterilor” nu a mai „deranjat” pe nimeni in ultimele etape, in deplasare. „Baietii in ghete” continua evolutiile modeste pe teren strain, asta desi „patronii” gruparii, fac spectacol la orice meci in tribuna. In antepenultima runda a ligii secunde, Poli a pierdut la Sanmartin, cu Luceafarul Oradea, 1-2, desi a condus la pauza.

CITESTE SI: Dueluri cu arme medievale, spectacol cu foc, concerte si expozitii inedite in Noaptea Muzeelor, la Timisoara. Foto si video 

Prima repriza a fost foarte intensa, s-a jucat deschis, cu garda jos, s-au inregistrat ocazii la ambele porti, in urma unui joc placut. Oaspetii au deschis scorul prin „cainele” Deian Sorescu, acesta scapand singur pe contraatac si marcand cu un lob elegant, inca din minutul 4.

Ionut Plamada si Vasile Nicolae au trecut pe langa majoarerea diferentei, dar nici bihorenii nu au fost mai inspirati la finalizare pana la pauza. Dupa revenirea de la vestiare, alb-violetii au inceput sa cedeze din initiativa, iar gazdele au rezolvat partida in decurs de doua minute. Marius Feher a egalat in minutul 71, iar Vlad Rusu a punctat pentru 2-1 doua minute mai tarziu, tot dintr-o faza creata de autorul primului gol.

CITESTE SI: Atentie soferi. Schimbare majora in Codul Rutier. Ce se intampla

Asadar Poli pierde din nou afara cu 1-2, dupa ce in urma cu doua saptamani s-a batut singura la acelasi scor pe terenul Miroslavei. Acum, pentru suflarea violeta conteaza doar ultima impresie, la derby-ul de saptamana viitoare cu Ripensia.

ASU Poli: Dur-Bozoanca – Bilia, Mera (cpt.), Scutaru, Taub – Poparadu, Coada – Motreanu (Al. Gaspar 84), Sorescu, V. Nicolae (Schieb 62′) – I. Plamada

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.