Se fac angajari masive in Primaria Timisoara. Sunt zeci de posturi libere. Ce se cauta

TIMISOARA. Primaria Timisoara face o noua serie angajari pentru a ocupa mai multe posturi vacante si organizeaza concurs.

CITESTE SI: Locuri de parcare amenajate de Primarie doar pentru timisoreni sau pentru toata lumea. Nicolae Robu a lansat sondajul. Tu ce crezi? 

Primaria cauta oameni pentru diferite birouri si servicii din subordinea institutiei.

Vor fi organizate mai multe concursuri in 11 si 13 iunie pentru 25 de posturi.

Se cauta Consilieri clasa I, grad profesional asistent, debutant sau principal, precum si referent la Biroul General si Management proiecte edilitare, la Biroul transpor si siguranta circulatiei, la Biroul drumuri, poduri, parcaje, la Compartimentul Realizare, intretinere, reparare drumuri, trotuare si parcaje, la serviciul de stare civila, la Serviciul Evidenta Persoanei si la Biroul proiecte diverse.

De asemenea, sunt posturi libere pentru inspectori de specialitate la Biroul proiecte diverse, la Biroul Garaje, Cimitire, Coserit si Spatiu Utilitar, la Compartimentul Reabilitare Cladiri de Patrimoniu, un corepetitor si un consiliei juridic la Casa de Cultura si doi medici si trei asistenti medicali la Seviciul de Asistenta Medicala Scolara.

CITESTE SI: Atentie, soferi, restrictii pe una dintre cele mai aglomerate artere din Timisoara. Au fost decopertate portiuni mari din super asfaltul pus acum cateva luni 

Dosarele celor interesati se depun la Primaria Timisoara la Serviciul de Resurse Umane.

Toate detaliile legate de documentele necesare in vederea inscrierii si atributiile posturilor le gasiti AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.