Soferi, s-a inchis strada Popa Sapca, in Timisoara. De unde nu se mai poate patrunde cu masina si ce urmeaza Foto

TIMISOARA. Asa cum opiniatimisoarei.ro va anunta inca de acum cateva zile, circulatia a fost din nou inchisa pe strada Popa Sapca, aceasta pentru a se face ultimele lucrari in zona pasajului, inainte de inaugurarea oficiala.

CITESTE SI: Cel mai colorat si parfumat festival al primaverii de la Timisoara, un succes. Peste 100.000 de oameni au trecut pe la Timfloralis 

Astfel, soferii sunt nevoiti sa gaseasca rute alternative pentru urmatoarele saptamani. Chiar de luni, traficul a fost blocat, de la Punctele Cardinale si pana in intersectia de la Galeria 1.

Nu se va mai deschide decat la inaugurare, la sfarsitul lunii mai. Tot va fi inchis pe parcursul lunii mai. De indata ce lucrarile vor fi finalizate ne vom bucutra de str Popa Sapca, de Demetriade. Deja sunt plantati vreo 300 de castani, se lucreza la trotuare, la spatii verzi, se va ajusta acea trecere la intrarea in pasaj, dar corectia se face cu straturile urmatoare de asfalt„, a explicat primarul Nicolae Robu.

Muncitorii au iesit deja la treaba inca de luni dimineata in zona.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.