Suporterii lui ASU Poli Timisoara, tinuti abuziv intr-un tarc improvizat, desi au bilet la meci. Video

TIMISOARA. Jandarmeria si clubul UTA Batrana Doamna comit un abuz asupra suporterilor lui ASU Politehnica. Mai exact, „oamenii legii” nu lasa fanii violeti sa intre la meci, desi acestia au bilet de intrare.

CITESTE SI: Asfaltul de pe strazile din Timisoara, ‘sabotat’ din adancuri. Explicatia primarului Nicolae Robu pentru craterele din oras 

Erau semnale de zilele trecute ca asa se va intampla, suporterii violeti anuntand ca au peste 300 de bilete de intrare la aceasta partida, cumparate legal. Insa conducerea UTA nu dorea sa lase, decat 70 de fani alb-violeti, adica 5% din capacitatea stadionului din Siria. O decizie contestata pana si de galeria alb-rosie care in aceste conditii boicoteaza si ei jocul.

Stam sechestrati intr-un tarc improvizat peste noapte la margine de sat la 30 de grade in soare. Este inuman. S-a incercat sa se sune la 112 sa se raporteze abuzul… degeaba”, a scris o fana a echipei alb-violete.

Mai mult decat atat, jandarmii au si lovit suporterii violeti, multi dintre avand nevoie de ingrijiri medicale.

Publicată de TV Arad pe 24 Aprilie 2018

sursa foto: digisport.ro

sursa video: sportarad.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.