Spectacolul hipic continua in apropiere de Timisoara. Start in mansa a doua a concursului Herneacova National Jumping

TIMIS. Dupa o prima mansa in care calaretii clubului local au facut spectacol, vineri s-a reluat Herneacova National Jumping.

CITESTE SI: ‘Am vazut atatea decese la copii si tineri care puteau fi prevenite prin vaccinare’. Ce spune un medic din Timisoara despre aparitia unor boli pentru care nici doctorii nu sunt pregatiti 

Intrecerea are parte de participare internationala, la start fiind inscrisi calareti din Romania, Bulgaria, Ungaria si Serbia.

Concurentii trebuie sa parcurga intr-un timp cat mai scurt si cu cat mai putine greseli, diverse trasee, cu o complexitate medie spre maxima, si sa depaseasca obstacolele de pe teren.

In prima zi a celei de-a doua manse de concurs, inaltimea obstacolelor a pornit de la 90 de cm si a ajuns la 135 de cm. In cele sase probe de vineri, toate cuplurile cal-calaret au facut un adevarat spectacol in arena de concurs, iar 73 dintre ele au reusit sa incheie traseul fara nicio greseala.
Premiile puse in joc pentru castigatorii din cea de-a patra zi a competitiei Herneacova National Jumping s-au ridicat la valoarea de aproape 15.000 de lei.

CITESTE SI: Spectacol si meci de pus in rama pe stadionul Dan Paltinisanu. Revedere cu generatia Poli AEK 2002 Timisoara. Video 

Herneacova National Jumping este un concurs de sarituri peste obstacole organizat de Federatia Ecvestra Romana si Domeniul Herneacova. Cea de-a doua mansa a competitiei va avea loc in perioada 20-22 aprilie, intre orele 9:00 si 19.00, iar intrarea spectatorilor este libera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.