Nicolae Robu vrea sa le ceara pesedistilor o chirie mai mare pentru sediul de pe Splaiul Tudor Vladimirescu

TIMISOARA. Iscalit inca din vremea aliantei USL, contractul de inchiriere a spatiului in care functioneaza sediul PSD Timis va expira in scurtva vreme, iar Nicolae Robu ar vrea ca municipalitatea sa majoreze chiria.

CITESTE SI: Baywatch pe Bega. Politistii locali de pe salupa invata cum sa salveze oameni de la inec. Ce alte cursuri urmeaza agentii 

In acest moment PSD Timis plateste pentru cladirea si curtea de pe Splaiul Tudor Vladimirescu 1500 de lei pe luna.

Social-democratii au vrut sa cumpere imobilul, insa evaluarea Primariei Timisoara sarea de 700.000 de euro, iar asta i-a nemultumit, mai ales ca PSD Timis a facut investitii insemnate acolo, iar alte partide politice i-au putut cumpara sediile la preturi de chilipir in trecut.

CITESTE SI: Incompetentul Ioan Goia va mai fi director la RATT cel mult 2 luni? Anuntul primarului Nicolae Robu 

Trebuia sa se faca o reevaluare in acord cu legea. Legea permite sa se faca si ajustari. Din cate am inteles chiria ar fi mult prea jos. Evaluarea a fost facuta din punct de vedere al vanzarii. Mi-aduc aminte 720.000 de euro era evaluarea facuta de evaluatori independenti. Nu stiu sa va spun mai multe„, a spus primarul Nicolae Robu.

Ramane de vazut daca un proiect privind prelungirea contractului de inchiriere a sediului PSD Timis va fi supus votului consilierilor locali in urmatoarea sedinta in plen a Consiliului Local.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.