Capat de drum pentru ‘leii’ din Banat. Baschetbalistii de la SCM Timisoara, eliminati din Cupa Romaniei in penultimul act

TIMISOARA. Dupa un meci maraton in sferturile de finala, SCM BC Timisoara a fost la doar cateva secunde de a duce in prelungiri si semifinala cu UBT Cluj. Banatenii au fost invinsi insa de campioni si au ratat calificarea in finala Cupei Romaniei.

CITESTE SI: Snopit in bataie de naş, intr-o gara din vestul tarii 

Duelul dintre SCM BC Timisoara si UBT Cluj a fost unul echilibrat inca din primul sfert al intalnirii, cand timisorenii au incheiat cu avantaj de numai un punct, 15-14. Echilibrul s-a mentinut si la pauza, cand scolrul era egal, 36-36.
Dupa pauza, clujenii au revenit usor mai motivati de la cabine si au preluat conducerea in cateva randuri, ecartul maxim fiind de cinci puncte. Timisoara a revenit si a intrat cu avantaj de un punct in ultimul sfert.

CITESTE SI: Accident grav, la Timisoara. Barbat lovit de masina pe trecerea de pietoni 

In ultimul act al intalnirii s-a mers cap la cap pana in ultimele secunde. BC Timisoara a avut ultima posesie a intalnirii, la scorul de 77-75 pentru campioni. Tudor Costescu a cerut time-out pentru a decide schema castigatoare, care nu a iesit insa asa cum isi doreau ‘leii’. Suspansul s-a pastrat insa pana la final. Clujenii au ratat 2 libere, Timisoara a plecat la atac, insa Jeremic a aruncat doar in inel si Timisoara s-a vazut invinsa cu 77-75.

CITESTE SI: Amenda uriasa in Timis. Un tanar va trebui sa plateasca aproape 30.000 de lei 

Cel mai bun marcator timisorean a fost Diaz, autor a 16 puncte. Restul reusitelor au purtat semnaturile lui: Jeremic – 15, Komatina – 14, Popa Calota – 11, Dragusin – 9, Burdgess – 6, Mijajlovic – 2, Paun – 2

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.