Baschetbalistii de la SCM Timisoara s-au calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa un meci maraton

TIMISOARA. SCM BC Timisoara va juca o semifinala in Cupa Romaniei de baschet masculin. Banatenii au avut nevoie de trei reprize de prelungiri pentru a trece cu 103-101 de CSU Sibiu.

CITESTE SI: Bataie incheiata in sange, la Timisoara. Taiat la cap, un barbat a ajuns la Urgente. E uluitor ce le-a spus politistilor

SCM BC Timisoara a dominat cu autoritate primul sfert al intalnirii cu CSU Sibiu, la capatul caruia avea un avantaj de 14 puncte. Ardelenii si-au adjudecat sfertul al doilea, iar la jumatatea intalnirii diferenta dintre cele doua formatii era de 10 puncte in favoarea timisorenilor, 39 – 49.
Repriza a doua a intalnirii a fost una mult mai echilibrata. Sibienii au castigat la doua puncte diferenta sfertul al treilea. In actul al patrulea, cu aproape 2 minute si jumatate, ardelenii au reusit sa treaca la conducere. Timisorenii au continuat sa lupte si au egalat situatia pe tabela cu 63 de secunde inainte de final, cu doua libere ale lui Popa Calota. Ultimul minut a fost unul foarte disputat. Diaz i-a adus in avantaj pe banateni cu un cos de doua puncte, iar cu 17 secunde de joc ramase timisorenii au facut un fault. Pratt a readus egalarea din doua aruncari libere. A urmat un time-out cerut de timisoreni pentru a pune punct faza de atac. Timisorenii au incercat o aruncare de trei puncte ratata de Burdgess, si s-a intrat in prelungiri.

CITESTE SI: Sonc pe saturate, purcelusi la rotisor, toba si carnati, la cel mai savuros festival, nu departe de Timisoara. Foto 

In primele doua reprize ambele echipe au fost pe rand la conducere, si intr-o singura situatie cu mai mult de 2 puncte. Egalarea a venit de fiecare data in ultimele secunde si s-a intrat in a treia repriza de prelungiri. Timisoara a condus pe tabela si in aceasta parte si a avut chiar si 5 puncte avantaj. Sibienii s-au apropiat la 2 puncte cand mai erau 33 de secunde de joc, insa apararea Timisoarei si-a facut treaba si in cele din urma banatenii s-au impus cu 103-101.

CITESTE SI: Tragedie aviatica. Un avion s-a prabusit la cateva minute de la decolare 

Cel mai bun marcator al Timisoarei a fost Octavian Popa Calota, autor a 31 de puncte. Celelalte puncte au fost reusite de Mijajlovic – 18, dragusin – 14, Burdgess – 12, Diaz – 10, Komatina – 7, Jeremic – 6, Paun – 2, Gheorghe – 1.

In penultimul act al intrecerii, SCM BC Timisoara va intalni castigatoarea din intalnirea UBT Cluj si BCM U Pitesti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.