Pas gresit pentru liderul din ‘Liga Zimbrilor’ la handbal. SCM Politehnica Timisoara invinsa in derby-ul cu CSM Bucuresti

TIMISOARA. SCM Politehnica Timisoara ar putea pierde prima pozitie in Liga Zimbrilor dupa infrangerea la trei goluri de pe teren propriu in fata vicecampioanei CSM Bucuresti.

CITESTE SI: Excursii la reducere, cu trenul, pentru indragostitii din Timisoara. Care sunt destinatiile

Partida din sala Constantin Jude a fost in mare parte una echilibrata. In primele 18 de minute ale intalnirii apararile celor doua formatii si-au facut din plin treaba, diferenta fiind de un singur gol. Timisorenii au fost cei care au gresit mai mult, iar in urmatoarele 5 minute oaspetii si-au asigurat un ecart de 5 goluri. Diferenta s-a pastrat si la pauza, cand scorul era 16-11 in favoarea bucurestenilor.

CITESTE SI: Luni incepe BAC-ul, in noua formula, in Timis. Calendarul Bacalaureatului 

Repriza a doua s-a desfasurat pe aceleasi coordonate, cu vicecampionii en-titre la conducere, iar Poli in urmarire permanenta. Ecartul maxim dintre cele doua echipe a fost de 8 goluri in favoarea bucurestenilor. Cu 10 minute inainte de final, timisorenii s-au apropiat la 3 goluri, insa nici asa nu au reusit sa revina si in cele din urma au pierdut cu 29-26. Cel mai bun marcator al banatenilor a fost Vuk Milosevic, autor a sapte goluri.

In runda viitoare, SCM Politehnica va evolua tot pe teren propriu, cand primeste vizita Stelei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.