Interventie la inaltime a pompierilor la o cladire importanta din zona centrala, la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Pompierii au descins joi dupa-amiaza in centrul Timisoarei pentru o interventie la una dintre cele mai importante cladiri din zona.

CITESTE SI: Angajatii Societatii de transport public din Timisoara, cu jalba in protap la Prefectura Timis

In ultima sedinta de plen de la Primaria Timisoara, consilierul PNL Simion Mosiu a semnalat problemele pe care Spitalul Militar din Timisoara le are la nivelul acoperisului dinspre zona pietonala. Mai multe tigle stateau sa cada si riscau sa ii raneasca pe cei care treceau pe langa cladire.

Eu am vrut doar sa atrag atentia ca in urma furtunii catastrofale de anul trecut au ramas cateva cladoiroi cu probleme la acoperis. Si m-as referi in mod special, bineinteles pe toata lungimea pietonalei, la Spitalul Militar unde s-au inceput lucrarile pe una din laterala dar partea lunga de pietonala este oarecum blocata, dar oarecum datorita pantei si a lungimii acoperisului, tiglele nu o sa pice langa cladire, ci vor pica pe mijlocul pietonalei, si poate ar fi bine sa facem o sesizare, ca cineva sa urce pe acoperis, si tiglele picate sa fie recuperate. Sunt foarte foarte multe tigle, in pericol sa pice de pe Spitalul Militar„, a spus consilierul Simion Mosiu.

La nici 48 de ore distanta de la sesizarea facuta in plen, pompierii au venit in fata Spitalului Militar cu ultima achizitie a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, autospeciala de interventie la inaltime, si au indepartat tiglele ce puteau pica oricand.

ISU Timis a intervenit astazi pentru degajarea unor elemente de constructie cu pericol de cadere, la Spitalul Militar din Timisoara„, au transmis reprezentantii ISU Timis pe pagina lor de Facebook.

CITESTE SI: Se fac angajari la Spitalul Judetean Timisoara. Peste 20 de posturi disponibile 

O alta sesizare facuta in plenul Consiliului Local a fost legata de imobilul in care se afla Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis, unde situatia este similara cu cea de la Spitalul Militar, insa aici pericolul ca cineva sa fie ranit creste deoarece zona este mult mai circulata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.