Polei pe sosele, utilaje scoase pe drumuri. Anuntul DRDP Timisoara. Care este situatia

TIMISOARA. Drumurile din vestul tarii au inghetat bocna noaptea trecuta, iar drumarii au scos utilajele pentru a imprastia material antiderapant, anunta Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

CITESTE SI: Val de accidente pe sosele din vestul tarii din pricina poleiului 

De luni de la ora 17, până în această dimineață, pe drumurile naționale și pe autostrăzile din vest au fost răspândite aproape 1.400 de tone de material antiderapant. Au acționat pe drumurile din județele Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara circa 190 de autoutilaje„, precizeaza reprezentantii DRDP Timisoara.

CITESTE SI: Tir blocat la Pasajul Jiul in Timisoara. ‘S-a deschis ca o conserva’ 

Aflați care este starea drumurilor naționale și a autostrăzilor din vestul țării AICI sau la numărul de telefon al Dispeceratului: 0256/246.620.

Acționare cu material antiderapant pe DN7

Începând de luni de la ora 17, până în această dimineață, pe drumurile naționale și pe autostrăzile din vest au fost răspândite aproape 1.400 de tone de material antiderapant. Au acționat pe drumurile din județele Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara circa 190 de autoutilaje. Aflați care este starea drumurilor naționale și a autostrăzilor din vestul țării accesând http://bit.ly/2AvAeeX sau la numărul de telefon al Dispeceratului: 0256/246.620.

Posted by DRDP Timişoara on 15 Ianuarie 2018

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.