Elevii Scolii de Arte vin in fata publicului din Timisoara cu spectacole de exceptie in primele doua luni ale anului

TIMISOARA. Au invatat si au facut repetitii in 2017 pentru ca la inceputul lui 2018 sa vina in fata publicului cu mai multe spectacole.

CITESTE SI: Politist ranit dupa ce a fost luat pe capota unei masini, in timpul unui flagrant, la Timisoara 

Peste 200 de cursanti ai Scolii de Arte din Timisoara vor sa le arate timisorenilor cat de talentati sunt si vor urca pe scena in cinci spectacole, trei dintre ele in ianuarie, iar ultimele doua luna viitoare.
Reprezentantiile vor avea loc in sala festiva a institutiei, de pe strada Emanuil Ungureanu nr. 1, aduce pe scena interpreti de muzica populara si muzica usoara, dar si un speactacol de balet.

CITESTE SI: ‘Alo. Mi-a disparut masina’. Intamplare mai putin obisnuita in Banat 

Iata programul complet al spectacolelor pregatite de Scoala de Arte:

– miercuri, 17 ianuarie, de la ora 17, spectacol folcloric al claselor de canto popular, prof. Raluca Stanca si prof. Georgiana Necsa
– joi, 25 ianuarie, ora 17, spectacol dedicat Zilei Unirii Principatelor Romane si sustinut de clasa profesoarei Ana Pacatius
– miercuri, 31 ianuarie, de la ora 17, spectacol folcloric sustinut de discipolii profesoarei Carmen Biruescu
– joi, 15 februarie, ora 17, spectacol al clasei de canto popular prof. Iasmina Iova
– miercuri, 28 februarie, ora 18, spectacol de divertisment sustinut de clasele de canto muzica usoara prof. Vanana Ciolac si prof. Marc Antoniu, clasa de balet prof. Adela Scorobete, clasa de design vestimentar clasa prof. Gabriela Muscan.

CITESTE SI: Incep controalele pe mijloacele de transport in comun din Timisoara 

Peste 200 de cursanti ai Scolii de Arte in Timisoara, cu varste cuprinse intre 6 si 60 de ani si cu o mare dorinta de a-si cultiva talentul si de a-si cuceri publicul, vor urca pe scena in lunile ianuarie si februarie ale anului 2018. La toate cele 5 spectacole sustinute in sala festiva a institutiei, accesul publicului va fi liber„, a declarat Liliana Laichici, managerul Centrului de Cultura si Arta al judetului Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.