ANL va construi un cartier de case langa Timisoara. A fost identificat terenul pe care se vor ridica locuintele

TIMISOARA. Aproape 90 de case vor aparea in anii urmatori, la marginea Timisoarei. Ele vor fi construite de catre Agentia Nationala pentru Locuinte, iar utilitatile vor fi realizate de Primaria Timisoara..

Chiar daca momentan nu s-a dat unda verde pentru constructia caselor, Primaria Timisoara va ceda un teren de 33.629 de metri patrati Agentiei Nationale pentru Locuinte, pentru ca aceasta sa demareze investitia. Casele vor fi construite pe suprafata localitatii Chisoda, la marginea orasului Timisoara.

ANL urmeaza sa ridice 87 de case, de trei tipuri diferite: HC 23 de case, TS – 28 de case si LC – 36 de case.

Casele vor fi construite in regim de parter plus mansarda sau parter plus un etaj.

Prin contractul ce urmeaza sa fie semnat cu Agentia Nationala de Locuinte, Primaria Timisoara se angajeaza sa amenajeze strazile pe care sa se poata ajunga in acest cartier, dar si retelele de utilitati.

Agentia Nationala de Locuinte va mai ridica la Timisoara, incepand din 2018, si primul bloc de locuinte ce va fi destinat personalului medical. Acesta va fi construit in zona Ion Ionescu de la Brad, va avea 6 etaje si 30 de apartamente. Aici, municipalitatea va investi 80.000 de euro in retelele de utilitati.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.