Egalul nimanui. ACS Poli Timisoara si Dinamo s-au anihilat reciproc pentru o remiza trista

TIMISOARA. Desi despre acest meci s-a vorbit prea mult, pe teren s-a realizat prea putin. ACS Poli avea o ultima sansa sa ramana in lupta pentru play-off, in timp ce Dinamo avea posibilitatea de a intra in Top 6, inainte de intreruperea campionatului. Nicio echipa nu si-a indeplinit obiectivul.

De remarcat ca sub privirile selectionerului Cosmin Contra, dar si a lui Dan Alexa, Ionut Popa a inceput cu un 11 format doar din jucatori romani, in timp ce Vasile Miriuta a optat pentru 9 jucatori din strainatate in garnitura de start.

ACS Poli a avut o posesie mai buna in prima parte, fiind mai periculoasa, chiar daca dominarea a fost sterila. Artean, Seroni si Munteanu au amenintat poarta jucatorului de Mondial, Penedo, iar vizitatorii au amenintat doar prin Rivaldinho, doar o palida copie a celebrului sau tata.

In repriza secunda, lucrurile nu s-au schimbat prea mult, partida disputandu-se mai mult intre cele doua careuri. Munteanu a fost din nou periculos la poarta vizitatorilor, iar Bokila, un jucator supraestimat a „reusit” o mare ratare pentru vizitatori. Meciul s-a terminat cum a inceput, 0-0, insa oaspetii au incheiat cu un om mai putin, Salomao fiind eliminat pe final.

ACS Poli: Straton – Straut, Melinte, Seroni, Ciucur, Artean, Vasvari, Munteanu, Doman (74, Harut), Birnoi (81, Croitoru), Draghici (86, Abraw).

Dinamo: Penedo – Dudea, Maric, Katsikas, Oliva, Mahlangu, Nascimento (24, Corbu), Hanca, Rivaldinho (57, Bokila), Salomao, Nemec (79, Moldoveanu).

sursa foto: digisport.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.