Luptatorii domina topul celor mai buni sportivi din Timis in 2017

TIMIS. An bun pentru luptatorii din Timis, dar si pentru canotori si atleti. Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis va premia, miercuri, oficial cei mai buni sportivi din judetul Timis.

CITESTE SI: Alaiul Colindatorilor a colorat Timisoara. Dubasi, masti, capre, bice si clopotei au umplut strazile. Foto si video 

In top 10 al clasamentului olimpic se afla nu mai putin de 4 luptatori, dar si trei canotori. Cel mai bun sportiv al Timisului este Estera Dobre. Luptatoarea legitimata la CSM Timisoara este campioana nationala, vicecampioana europeana si are un loc 5 la Mondiale in 2017. Pe locul secund se afla Andreea Popa, canotoarea de la CSS Bega, medaliata cu bronz la Mondialele de juniori si cu aur la Europene, iar podiumul il incheie alta luptatoare, Simona Pricob de la CSM Timisoara.

Sporturile neolimpice sunt dominate de navomodelisti si karatisti, primul in acest top fiind Lucian Dan, medaliat la Mondiale, Europene si multimedaliat la nationale.

Antrenorul anului este Petru Brandusan (lupte libere), iar DJST acorda si doua premii speciale, pentru ambasadorii Timisului in lume, Nini Dica (tenis, sporturi olimpice), si Horia Colibasanu (alpinism, sporturi neolimpice).

Echipa anului la sporturile individuale este cvadrupla campioana nationala la tenis de masa, ACS Dumbravita, iar Timisoara Saracens este cea mai buna grupare la sporturile de echipa.

Mai jos puteti vedea integral clasamentul celor mai buni sportivi din Timis in 2017.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.