‘Vrem victoria’. Tot clubul ACS Poli Timisoara este motivat sa invinga Dinamo

TIMISOARA. Dupa un campionat cu bune si rele, ACS Poli poate obtine un succes important in ultimul meci oficial din 2017. Banatenii, care inca se mai gandesc la play-off, au doar varianta victoriei in partida de luni cu Dinamo. Tot clubul, de la presedinte la jucatori, sunt convinsi ca pot invinge in aceasta partida.

CITESTE SI: Timisoara nesimtitilor, urmarita cu camere video. Cati tupeisti au dat banii de cadouri politiei 

Il consider cel mai important joc din acest an. E un meci decisiv pentru ambele echipe. E ultimul de acasa in acest an si ultima impresie conteaza. Trebuie sa atentionez insa ca este si un joc periculos. E periculos pentru ca am auzit declaratia antrenorului de la Sepsi, golul anulat perfect valabil al Voluntariului cu Dinamo si declaratia lui Niculescu, de aceea consider ca e un joc periculos. Sper ca arbitrul Adrian Cojocaru sa dea dovada de un joc corect. Daca ne inving pe merit, le vom strange mana, dar cred ca avem sansa noastra daca meciul va fi corect. Atentionez si jucatorii, sa dea dovada de ambitie iesita din comun si sa faca tot posibilul sa castige”, a spus astazi Ionut Popa.

Trebuie sa isi dea viata pe teren. Ultima impresie conteaza si cred ca putem bate Dinamo. Jucatorii vor avea si o prima consistenta”, a spus si (viitorul) presedinte Radu Birlica.

CITESTE SI: Muzica, dueluri, obiceiuri medievale de iarna si spectacol de foc, in Bastion, la Timisoara. Intrarea e libera 

Un mesaj a venit si din randul jucatorilor: „Daca suntem uniti si suntem ca o familie, putem bate orice echipa din tara. Daca altadata ne-am multumit cu putin in unele partide, acum ne va multumi doar victoria”, a declarat Catalin Straton, portarul echipei.

Problemele nu ocolesc insa formatia, Tiganasu si Canu sunt indisponibili pentru acest joc, iar un alt titular cert are altfel de dificultati. Este vorba despre Vali Cretu, fundasul dreapta care s-a invoit dupa meciul cu CFR Cluj, si inca nu a mai ajuns la echipa.

CITESTE SI: Accident mortal pe o sosea din vestul tarii. Barbat spulberat de o masina 

A spus ca are probleme familiare, l-am inteles si l-am invoit trei zile, dar el nu a mai sosit nici pana astazi. Este inacceptabil”, a concluzionat Ionut Popa.

In alta ordine de idei, echipa are un nou sponsor, de aceasta data din Bucuresti, care cotizeaza cu o suma consistenta la bugetul si asa, saracacios al clubului.

ACS Poli (locul 9 cu 25 de puncte) contra Dinamo (7, cu 33) se joaca luni, de la ora 20 pe stadionul Dan Paltinisanu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.