Mos Craciun a venit mai devreme pentru un roman somer. Ce ‘cadou’ a primit

Un roman a plecat sa isi faca o viata mai buna in Irlanda, a lucrat pentru o fabrica, insa in urma cu doua luni a fost concediat. Omul si-a cautat de lucru, insa a cautat sa faca bani si altfel pentru a-si intretine familia.

CITESTE SI: Accident cu un BMW intr-o intersectie din Timisoara. Ce s-a intamplat 

In timp ce isi cauta un loc de munca, tanarul a intrat intr-o agentie loto si si-a cumparat un bilet. Surpriza a venit la extragerea programata de Loteria Nationala, deoarece cu biletul pe care a dat cativa banuti, i-a adus 100 de mii de euro. Omul nu a vrut sa isi faca public numele deoarece vrea sa faca o surpriza familiei, care se afla alaturi de el in Irlanda

Abia astept sa le vad fetele atunci cand vor deschide cutiile in dimineata de Craciun si vor vedea ce este inauntru. Nu le voi spune nimic despre castigul la loto pana atunci„, le-a spus el jurnalistilor irlandezi.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.