Actori tineri si talentati, si nume grele ale scenei romanesti, intr-o comedie romaneasca de exceptie, filmata in Banat

La un an de la lansarea succesului „Tudo”, regizorul Iura Luncasu revine pe ecrane cu o noua productie. De aceasta data regizorul a schimbat genul si incearca sa ii cucereasca pe romani si cu filmul de comedie „Ghinionistul”.

Pelicula filmata in Resita si in imprejurimile acestui oras reuneste in distributie actori cu greutate, nume consacrate ale industriei muzicale şi figuri marcante ale showbizului autohton. Cu Vlad Logigan, Sanziana Tarta, Gheorghe Visu si Radu Gabriel in rolurile principale, ,,Ghinionistul” a rezervat partituri savuroase si pentru: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Iantu si Codin Maticiuc.

,,Am asteptari mari de la ,,Ghinionistul’’ pentru ca am o dorinta uriasa de a continua in zona asta de film independent. Mai mult, consider ca am datoria de a incerca sa aduc cat mai multi oameni in sala de cinema, asa ca am mizat pe comedie si sper ca cel putin din perspectiva genului, a scenariului si nu in ultimul rand a distributiei exceptionale, ,,Ghinionistul” sa convinga publicul romanesc ca cel mai bine ne pricepem sa radem. Am avut noroc ca am intalnit oameni care au inteles asta, primul sprijin venind din Resita, unde am descoperit o mare deschidere din partea tuturor”, a declarat regizorul Iura Luncasu.

O productie independenta realizata exclusiv din fonduri proprii, scenariul filmului ,,Ghinionistul” este semnat de Salex Iatma, Iura Luncasu si Radu Gabriel, producatori ai comediei fiind Iura Luncasu si Andrei Baltaretu-Iancu.

Cea mai noua comedie romaneasca a fost lansata pe marile ecrane din 8 decembrie si ii asteapta pe cinefili in salile din toata tara.

Timisorenii care vor sa vada „Ghinionistul” o pot face duminica, 10 decembrie, de la ora 19.30, la Cinema City, in Shopping City.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.