Noutati pentru soferi pe Calea Martirilor din Timisoara. Ce ii asteapta pe conducatorii auto

TIMISOARA. Mai este de munca pana la finalizarea lucrarilor, insa soferii deja circula pe patru benzi pe una dintre cele mai importante strazi din Timisoara.

CITESTE SI: Legaturile mai mult sau mai putin stiute dintre Regele Mihai I si Timisoara 

Retelele de utilitati au fost schimbate, strada a fost largita la 4 benzi, insa lucrarile la Calea Martirilor nu s-au incheiat in totalitate. Mai sunt doar lucruri minore de pus la punct la partea de carosabil, unde abia in 2018 va fi pus stratul final de asfalt, si au mai ramas lucrari de amenajare a trotuarelor.

De asemenea, pe marginea soselei vor fi amplasate peste 40 de indicatoare cu oprirea interzisa, iar cei care nu le respecta vor avea de suferit.

Am fost acolo si nu erau montate la prima ora. Nu stiu acum. Se vor monta semnele si politia locala va face permanenta acolo pana cand oamenii vor intelege sa nu-si mai lase masinile, si nici sa nu opreasca pentru a avea cu adevarat patru benzi de trafic auto acolo pentru ca ele sunt necesare„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Daca timisorenii nu vor avea voie sa isi lase masinile pe marginea strazii, nici masinile care aprovizioneaza magazinele din zona nu vor putea stationa la orice ora, ci doar dupa un program ce urmeaza sa fie stabilit.

CITESTE SI: Nicolae Robu, furios pe Poli: Plangaciosii sa plece! Ce spune primarul de salariile jucatorilor si  desfiintarea echipei  

Lucrarile pe Calea Martirilor au inceput in luna martie a anului trecut si au vizat largirea arterei la patru benzi de circulatie, dar si refacerea trotuarelor. In subteran au fost inlocuite si retelele de utilitati, iar de la inceputul acestei saptamani s-a lucrat la ridicarea capacelor de camin si gurilor de scurgere, pe tronsonul frontiera cu Giroc – strada Musicescu, la pavarea trotuarului din dreapta, si la ridicarea capacelor de camin si gurilor de scurgere la carosabil.

Valoarea lucrarii pentru largirea arterei este de aproape 8 milioane de lei, adica 7,9 milioane lei, fara TVA.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Raspuns 1: buticuri, tarabe, … balcnii!