In prima zi avertisment, in a doua direct amenda. Masuri drastice pe Calea Martirilor din Timisoara

TIMISOARA. A devenit deja traditie ca fiecare santier care se incheie la Timisoara sa aiba ceva special, care sa deosebeasca lucrarea finalizata de altele de acest gen din oras.

CITESTE SITrecerea de pietoni din Piata Marasti ramane anulata. Ce alte zebre vor fi desfiintate in Timisoara 

Asa se va intampla si pe Calea Martirilor, unde santierul de largire a strazii a dus la cozi lungi de masini si timp mult pretrecut in trafic de soferi. Primaria a anuntat inca de la inceputul acestei saptamani ca in scurt timp va fi redata circulatiei aceasta artera, de la intersectia cu strada Maresal Constantin Prezan pana la iesirea din Timisoara catre Giroc, pe toate cele patru benzi.

Marcaje galbene pe Martirilor

Municipalitatea le-a pregatit si unele surprize soferilor care vor circula prin aceasta zona.

Pe Martirilor saptamana viitoare se incheie asfaltarea. Au mai ramas cateva fasii pe portiunea Maresal Prezan – Mures. Se va lucra in continuare la trotuare. Daca vremea va fi buna, stratul final va fi dat pana la venirea iernii. Se vor face marcaje cu galben si stationarea va fi interzisa„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Vor curge amenzile pe Calea Martirilor

Edilul spunea inca din urma cu doua saptamani ca dupa un anumit orar, in zona va fi permisa doar stationarea masinilor care alimenteaza spatiile comerciale din zona. Ce vor pati restul soferilor care isi vor lasa masinile pe Calea Martirilor?

Trimitem Politia Locala, in prima zi dupa deschiderea traficului sa avertizeze si in a doua zi sa amendeze„, a precizat primarul Nicolae Robu.

CITESTE SI: Cum s-a schimbat traficul in Timisoara de la deschiderea Pasajului Jiul. Unde spune primarul ca nu mai sunt cozi de masini

Lucrarile pe Calea Martirilor au inceput in luna martie a anului trecut si au vizat largirea arterei la patru benzi de circulatie, dar si refacerea trotuarelor. In subteran au fost inlocuite si retelele de utilitati, iar de la inceputul acestei saptamani s-a lucrat la ridicarea capacelor de camin si gurilor de scurgere, pe tronsonul frontiera cu Giroc – strada Musicescu, la pavarea trotuarului din dreapta, si la ridicarea capacelor de camin si gurilor de scurgere la carosabil.

Valoarea lucrarii pentru largirea arterei este de aproape 8 milioane de lei, adica 7,9 milioane lei, fara TVA.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Bordurile acelea dintre benzi sunt cea mai mare cretinătate! Mulți își vor avaria mașinile acolo. Era suficientă o linie dublă continuă. Proiectanți de rahat!

  2. bucla in care intoarce expresul la intrarea in oras dinspre Giroc e de toata jena, acolo numai doua benzi pe sens nu sunt, e in continuare nesemnalizata, vii pe drum drept si te trezesti cu bordura in fata. La trecerea de pietoni (erau pana acum o saptamana calmatoare) ar fi mai potrivit un semafor cu buton.