Pregatiri pentru spectacolul de lumina de la Timisoara, pe timpul sarbatorilor de iarna. Ce apare in centru

TIMISOARA. Firmele din subordinea Primariei au inceput montarea luminitelor care vor impodobi centrul Timisoarei pe perioada sarbatorilor de iarna.

CITESTE SIStatie de tramvai izbita violent de o masina de teren la Timisoara. Care a fost norocul calatorilor Foto 

Dupa ce in urma cu aproape doua saptamani Primaria a recuperat peste 10 camioane de instalatii de la firmele care au avut grija de iluminatul de sarbatori in anii trecuti, companiile din subordinea municipalitatii si-au impartit zonele de actiune si au trecut la treaba.

Instalatii de brad, ghirlade sau globuri, toate vor fi amplasate in Piata Victoriei in urmatoarele zile, totul culminand cu perdeaua de lumini montata pe platoul din fata Operei.


Angajati ai Aquatim, RATT si SDM au inceput instalarea miilor de beculete pe brazi, dar si pe Fantana cu Pesti, care va fi iluminata altfel in acest an.

In zilele care urmeaza va incepe si montarea cupolei de lumini din fata Operei, iar in zona dinspre Catedrala va fi amenajata si ieslea cu scena nasterii Mantuitorului.

Iluminatul de sarbatori va fi pornit in seara de 1 Decembrie, odata cu deschiderea oficiala a Targului de Craciun, la care s-au inscris 114 comercianti.

La orele 19.00 este programat momentul la care se va aprinde iluminatul festiv de sarbatori in tot orasul, iar cu o jumatate de ora mai devreme, fanfara Big Band va sustine un scurt concert.

Dupa deschiderea Targului de Craciun, timisorenii se vor delecta cu un program folcloric al celor de la Ansamblul Timisul, urmat de concerte sustinute de Alina Eremia, Pragul de Sus si Inna

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.