Loc de joaca din zona centrala pus la punct la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Bucurie pentru copiii care locuiesc in zona centrala a Timisoarei, dupa ce inca un loc de joaca a fost reamenajat de catre Primarie.

CITESTE SI: Amenzi pentru soferii de camioane care vor sa treaca cu orice pret prin pasajul Jiul din Timisoara 

In urma cu 4 luni, municipalitatea promitea sa amenajeze in cel mai scurt timp un loc de joaca aflat in buricul targului, chiar in apropierea fantanii de la Punctele Cardinale. Locul era doar o bucata de pamant, neingrijita, aflata intre cativa copaci, iar copiii care locuiau in zona nu aveau unde sa se joace aproape de casa.

Acum, intreaga bucata de pamant s-a transformat, iar cei mici se pot juca in voie. Au fost instalate leagane, tobogane si balansoare noi noute, iar in jurul acestora a fost pus tartan. Aleile au fost pavate, iar in coltul locului de joaca a fost instalata o groapa de nisip.

De asemenea, in zona au fost puse banci noi, dar au fost inlocuite si cele care existau deja si erau deteriorate, iar pe margini au fost plantati copaci ornamentali.

 

Un nou proiect finalizat, locul de joaca din zona Puncte Cardinale a fost complet reabilitat. Echipamente noi, mobilier urban, pavaj, suprafete de protectie in preajma echipamentelor de joaca, plantari de arbori si arbusti. Daca vom pastra ritmul din 2017, nu va trece mult pana cand toate locurile de joaca din Timisoara vor ajunge la acelasi standard ridicat„, a scris pe pagina sa de pe o retea de socializare viceprimarul Dan Diaconu.

Primaria a mai finalizat in ultimele luni si locurile de joaca din zonele Pompiliu Stefu si St. O. Iosif, iar in acest moment se lucreaza la un loc de joaca pe strada Silistra.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Bravo. Cât a costat distracția?

  2. Greșiți, acum locul de joacă a Primăriei a devenit, pentru mult timp de acum încolo, strada surorilor Caceu! Pe ăștia chiar nu-i vede nimeni? Escrocii dracului!

  3. Foarte bine si frumos! Se poate amenaja de asemenea fasia de pamant dintre blocurile turn din Steaua (de la bulevard)- in fata statiei, in ciuda faptului ca mai este un parc in zona locul arata dezagreabil mai ales dupa ploaie. Inca un loc de joaca in zona nu ar strica.

  4. Domnule primar,pe cind și în Zona Odobescu un loc de joaca ?se pare ca nu va place aceasta zona.