Atentie, soferi. Se inchide din nou traficul prin pasajul Jiul din Timisoara

TIMISOARA. Soferii care vor traverseze Timisoara catre zona de nord vor trebui sa aleaga o alta cale decat trecerea prin pasajul Jiul.

CITESTE SI: Accident violent pe o sosea din Banat. 3 morti 

Comisia de Circulatie a decis sa inchida pasajul Jiul din Timisoara de vineri dimineata, cu incepere de la ora 9, pana duminica seara.
Motivul inchiderii traficului este efectuarea unor lucrari de modernizarea care nu se pot realiza in conditiile in care se circula prin pasaj.

Pasajul Jiul din Timisoara a fost largit la cinci benzi de circulatie in urma lucrarilor de modernizare incepute in vara anului trecut. Pe langa cele cinci benzi, prin pasaj au fost amenajate trotuare si piste de biciclete in zona dinspre Incuboxx, si un trotuar tehnic pe partea dinspre Gara de Nord.

CITESTE SI: Cu bagajele-n spinare, pierduti in Piata Victoriei din Timisoara

Trei dintre benzile de circulatie au fost asfaltate, iar pentru celelalte doua a fost aleasa o alta metoda, si anume colorarea acestora prin folosirea unei substante speciale, care va fi imprastiata peste beton.
Sub beton a fost instalata o instalatie de degivrare, care va poprni automat in momentul in care temperaturile vor scadea drastic.

CITESTE SI: Accident pe zebra in Timisoara. A intervenit SMURD-ul 

Lucrarile la Pasajul Jiul au inceput anul trecut, iar valoarea totala a investitiei se ridica la peste 7 milioane si jumatate de euro, bani de la bugetul local.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. macar se deschide-n PLM luni?

  2. Bravo OT, ati eliminat articolul apărut ieri pe exact aceeași tema în timp ce altele mult mai vechi stau afișate bine mersi. Stratagema ieftina =>Sprijiniți mediocritatea, tot înainte! V-ați dat seama ca robu a cam dat-o în bara si ca sa nu se supere partidu’ l-ați șters.

  3. Domnule Daniel Balteanu. Sunt foarte curios daca si la inaugurare puneti aceeasi fotografie de acum 2 luni. Va bateti pur si simplu joc de cititori. Sa nu mai vorbim de greselile de scriere. Cu stima, un cititor.

    • Ce te intereseaza? Poza sau articolul? Chestia e ca pasajul e tot NETERMINAT, la fel ca in urma cu 2 luni. De ce ar schimba poza???

  4. teodore, esenta este aceeasi: NU E GATA