Remiza in duelul fostelor campioane. Ripensia Timisoara obtine doar un punct din duelul cu UTA

TIMISOARA. Ripensia Timisoara a incheiat la egalitate, 1-1, duelul cu UTA din etapa a 16-a a ligii secunde de fotbal. Banatenii puteau lua toate cele trei puncte, insa au ratat o lovitura de la 11 metri.

CITESTE SI: Primul Targ de Craciun care se deschide la Timisoara nu va fi in Piata Victoriei. Unde va fi organizat

Prima repriza a intalnirii de pe stadionul Dan Paltinisanu a fost una controlata in mare parte de oaspeti, care au avut si marile ocazii. Curtuius, in minutul 9, si Hlistei, o jumatate de ora mai tarziu, au trimis mingea in barele portii timisorene. Singura ocazie importanta a Ripensiei a venit cu trei minute inaintea pauzei, cand Mediop a trimis din foarfeca catre poarta aradeana, din marginea careului de 6 metri, insa Grahovac a respins.

CITESTE SI: Cum arata poarta de intrare in Timisoara, de pe Calea Aradului, fara panouri. Au fost demontate. Foto si video

Partea a doua a inceput mai bine pentru Ripensia, care la 5 minute de la reluare a obtinut o lovitura de la 11 metri. Zaluschi a incercat o executie de finete, a trimis in dreapta lui Grahovac, insa balonul s-a dus pe langa bara. In minutul 62, Mediop primeste o minge peste apararea aradeana, suteaza din intoarcere si deschide scorul pentru Ripensia.

Avantajul banatenilor a tinut insa doar 10 minute. Apararea Ripensiei l-a scapat de sub supraveghere pe Curtuius la o centrare a lui Adili, iar capitanul aradenilor a trimis cu capul in poarta lui Radulescu.
S-a incheiat 1-1, iar Ripensia a ajuns la cea de-a treia remiza consecutiva.

CITESTE SI: Accident pe o sosea din Banat, dupa ce o soferita a adormit la volan. Ce a salvat-o pe fetita ei de 4 ani

In runda viitoare, formatia timisoreana va juca in deplasare, cu Pandurii Targu Jiu, iar peste doua etape va juca derby-ul orasului, impotriva lui ASU Poli Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.