Peste 10 camioane burdusite cu luminite de sarbatori, la Primaria Timisoara. Locul neasteptat ce va fi impodobit in acest an, in premiera, in oras

TIMISOARA. Miile de luminite care au impodobit Timisoara in ultimii ani de sarbatori vor fi instalate si aprinse si in acest an de 1 Decembrie, da asigurari primaria, proaspat ramasa fara contracte de intretinere pentru iluminatul public cu firmele traditionale care se ocupau si de iluminatul festiv de sarbatori.

Pe langa feeria din centru, municipalitatea pregateste si ornamente surpriza pentru un obiectiv care pana in acest an n-a mai avut parte de o impodobire cu ghirlande luminoase.

CITESTE SI: Hotii de buzunare din tramvai, artisti la Timisoara. Cum fura cu… acordeonul Video 

Municipalitatea a recuperat deja peste 10 camioane pline cu instalatii de sarbatori de la firmele AEM si Elba, cele care pavoazau pana cum Timisoara pentru momentul deschiderii Targului de Craciun.

Odata ce contractul cu cele doua companii a expirat in urma cu cateva zile si n-a mai fost reinnoit, municipalitatea a trebuit sa caute o solutie pentru a pune in functiune luminitele. Problema a fost rezolvata repede si Primaria a hotarat cine se va ocupa de amplasarea instalatiilor in centrul Timisoarei.

A expirat contractul, nu mai avem bani alocati, dar am inceput deja sa lucram pentru pregatirea iluminatului special de sarbatori. Avem o serie de sponsorizari, avem societatile Primariei, care si-au asumat realizarea iluminatului public special, pe anumite artere, pe centrul orasului, pe obiectivele care le apartin. Am recuperat toate instalatiile de iluminat de sarbatori de la cele doua firme, 10-15 camioane de instalatii. Ele vor fi montate cu societatile din subordinea Consiliului Local, cum s-a facut si in anii trecuti. Incercam sa facem un iluminat special si in acest an. De pilda, tot centrul o sa-l faca Aquatim. Firmele au inceput deja sa se organizeze si sa isi imparta zonele„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Primariei Timisoara.

CITESTE SI: Artera din Timisoara ce va fi deschisa traficului chiar daca nu e gata. Cand se asterne ultimul strat de asfalt 

Pe langa obiectivele deja traditionale care vor fi impodobite, in acest an, ar putea imbraca straie de sarbatoare si un loc surpriza din oras.

S-ar putea sa fie pasajul Jiul iluminat, unde am inteles ca exista o sponsorizare speciala, dar deocamdata suntem in organizare„, au mai precizat pentru opiniatimisoarei.ro, reprezentantii Primariei Timisoara.

 

Acestia mai spun ca si in acest an, in Piata Victoriei, va fi montata celebra cupola cu luminite, atractia principala a fiecarei editii a Targului de Craciun.

Iluminatul festiv va fi aprins in 1 Decembrie, cand isi va deschide portile si  Targul de Craciun din centrul orasului, iar acesta va tine pana in 8 ianuarie 2018.  Vor fi disponibile aproximativ 80 de casute unde comerciantii sa poata vinde cadouri, ornamente de sarbatori si alte produse traditionale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. reprezentantii Primariei Timisoara !!!!!!!!

    OF DOAMNE DA ASA E

    TAMPITI AI LUI ROBU

    DA DAISTI IN VIATA MEA

    asta e omul rob .. da da

  2. ce sa impodobesti, robule? un santier in lucru? :)) vai de capu’ tau ala vopsit.

  3. Dl Robu, mai bine spuneti cine mai inlocuieste becurile arse, ca e in bezna Timisoara!!!