Artera din Timisoara ce va fi deschisa traficului chiar daca nu e gata. Cand se asterne ultimul strat de asfalt

TIMISOARA. Au inceput in urma cu aproape un an si jumatate, iar lucrarile sunt in mare parte finalizate, insa totusi va fi data in folosinta fara a fi completa.

CITESTE SI: Vi se pare deja prea frig la Timisoara? Iata vestea neasteptata de la meteorologi 

Este vorba despre Calea Martirilor, unul dintre santierele majore din Timisoara din acest an. Asfaltarea este aproape finalizata si a mai ramas un singur tronson pe care sa se toarne asfaltul, insa si aceasta operatiune va fi finalizata pana saptamana viitoare. Primarul Nicolae Robu a reiterat promisiunea de reda circulatiei strada pe patru benzi pana la finalul anului.

Se va asfalta in zilele urmatoare si ultimul tronson, cel dintre Prezan si Mures, cele doua benzi ale tronsonului spre Giroc. Pe celelalte 2 benzi e facuta asfaltarea, pe celalalt sens. E o chestiune de foarte putin timp, dar in mod normal, saptamana viitoare vom avea asfaltat drumul complet pe toate cele 4 benzi. In continuare va mai ramane de lucru doar la trotuare pe ambele parti„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Pe strada care leaga Timisoara de comuna Giroc se va circula pe patru benzi pana la finalul anului, insa lucrarea nu va fi insa realizata complet.

Stratul final o sa-l asternem cel mai probabil la primavara pentru ca tehnologic e mai recomandat sa facem asta. Se va circula foarte bine. Marcajele se pot face pentru 4 benzi, si se va termina cu stationarea care consuma cate o banda pe sens„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Edilul a tinut sa repete ca timisorenii care locuiesc in zona nu vor mai avea voie sa isi lase masinile pe Calea Martirilor. Singurii care vor putea sa stationeze vor fi cei care aprovizioneaza cu marfa magazinele care se afla in zona, insa si acestia o vor putea face doar dupa un anumit program.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.