Infrangere zdrobitoare pentru Sorin Dragoi la sefia LPF. Doar ACS Poli Timisoara l-a votat

TIMISOARA. Daca ACS Poli a pierdut ieri cu 0-7 la FCSB, astazi Sorin Dragoi a pierdut cu 1-13 alegerile pentru sefia LPF.

CITESTE SI: Aplauze la scena deschisa pentru micutii sportivi din Timisoara la Mondialele de Karate din Irlanda. Au ‘ras’ aproape toate medaliile 

Eu am spus mereu ca nu sunt omul politicului. Daca ma intrebati aseara, la 23:30, cine castiga, eram sigur ca eu voi fi acela. Astazi, au aparut niste declaratii peste noapte, lucrurile se pot schimba„, a explicat Dragoi, in fața sediului LPF, facand aluzie la interviul cu Liviu Dragnea din Gazeta Sporturilor de astazi. Seful PSD a anuntat ca il sprijina pe Gino Iorgulescu.

Gino Iorgulescu, 61 de ani, a castigat alegerile LPF si este noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Acesta l-a invins categoric pe Sorin Dragoi, 52 de ani, presedintele Consiliului de Administratie de la ACS Poli Timisoara, obtinand 13 voturi, in timp ce contracandidatul sau a primit doar un vot. Mandatul presedintelui LPF este de 5 ani. Acesta este al doilea mandat al lui Iorgulescu.

Pana in aceasta dimineata lucrurile pareau echilibrate, dar ca intotdeauna la alegeri, in orice domeniu din Romania, politicul a avut ultimul cuvant. Desi a facut faculateta cu Dragnea, seful PSD l-a dorit pe fostul jucator al Sportului la sefia LPF. Si s-a facut voia lui.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.