Aplauze la scena deschisa pentru micutii sportivi din Timisoara la Mondialele de Karate din Irlanda. Au ‘ras’ aproape toate medaliile

TIMISOARA. Peste asteptari. Cand devotamentul si spiritul de sacrificiu sunt caracteristici de baza ale unei echipe unite, indiferent de sport, rezultatele sunt intotdeauna pe masura muncii depuse.

Copiii de la Golden Karate Timisoara au facut senzatie la Campionatul Mondial de Karate ce s-a disputat timp de trei zile langa Dublin, in Irlanda.

CITESTE SI: Au pierit toti patru tinandu-se de mana. Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul familiei prabusita in Dunare 

Rezultatele au fost deosebite, copiii nostri au obtinut 5 medalii de aur, una de argint si 5 de bronz. Cu totii suntem entuziasmati de ce am reusit si mai ales parintii care ne sustin neconditionat tot timpul. Le multumim lor si tuturor care au fost alaturi de noi. Am simtit sustinerea lor, iar acum ne bucuram impreuna pentru aceste rezultate”, a spus Roxana Vlas, antrenoarea clubului, si ea multipla campionata nationala si internationala de karate.

Inaintea competitiei, copiii, obisnuiti deja cu atmosfera marilor intreceri s-au pregatit foarte serios, si cinci zile pe saptamana pentru a ajune in varf de forma la Dublin. Sacrificiul a meritat din plin, iar tricolorul Romaniei a fost reprezentat la cel mai inalt nivel.

CITESTE SI: Dezastru. Zeci de animale zdrobite pe soseaua Timisoara – Resita 

Radu Bradea, Andrei Neag, Dan Sima, Olivia Nichsici, Amalia Rosca, Denisa Albu, Amira Aboud, Denisa Livadariu, sunt performerii de la Golden Karate, nume despre care peste cativa ani vom mai auzi cu siguranta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.