Decizia Primariei Timisoara dupa esecul concertului caritabil la care au platit bilete doar 700 de oameni. Ce se intampla cu evenimentele din oras de acum inainte

TIMISOARA. Primaria a facut bilantul dupa concertul caritabil de duminica din Piata Libertatii, unul la care timisorenii au fost pare se descurajati de pretul biletelor, iar unii au stat si dupa gard, numai sa nu dea bani pentru asculta trupele rock care au urcat pe scena pro bono, pentru Timisoara.

CITESTE SI: Vestea neasteptata de pe piata imobiliara la Timisoara. E singurul oras mare din Romania in care se intampla asta 

Sumele adunate in urma concertului rock in care pe scena au urcat Phoenix, Cargo, Pro Musica si alte 11 formatii timisorene au fost mai mici decat se astepta Nicolae Robu.

Pe cele 703 bilete vandute s-au incasat 35150 de lei. O firma a dat 100 de mii de lei, o alta 2500 de euro, apoi au fost donatii la fata locului in valoare de 9400 de lei, si astfel s-a strans un total de 160.050 de lei, ceea ce inseamna 35.500 de euro„, a spus primarul Nicolae Robu.

Primaria va continua sa organizeze si de acum inainte evenimentele gratuite ale Primariei.

Nu va scadea numarul de concerte organizate de primarie. E un rau mai mic sa continuam cu politica de pana acum, decat sa cerem bani. Participarea la evenimentele primariei a fost numeroasa… Vreau sa le spun artistilor timisoreni ca vor avea prezente la evenimentele Timisoarei si vom avea o zi sau 2-3 zile dedicate doar lor. Trupele rock timisorene merita sa ceva, nu la un eveniment de caritate, ci la un eveniment al lor. Vreau sa facem o promovare mai buna, si eu ca rocker o sa fiu mai atent cu acest gen, pentru ca prea au prins genurile usoare, iar eu simt ca acest gen nu mai are aceeasi audienta„, a declarat primarul Nicolae Robu.

 

Edilul a fost multumit de promovarea facuta Concertului pentru Timisoara, dar, din viitor, promovarea evenimentelor va reveni unui departament nou creat in primarie si in cadrul caruia lucreaza 5 persoane.

Au fost cel putin 50 de afise in statiile RATT, pe avizierele SDM-ului, au fost mash-uri ca niciodata pe cateva blocuri, circa 7 mash-uri. Aproape totul s-a facut gratuit si cu sprijinul firmelor de publicitate… Am infiintat Biroul de Organizare Evenimente, am avut si o sedinta de lucru. Ei trebuie sa se ocupe de promovarea evenimentelor. Din acest birou fac parte 5 persoane. Nu apartine de Directia de Comunicare, ci de structura primariei numita Casa de Cultura, dar locul lor de munca e in Primarie. Va merge treaba mai bine cu certitudine si ma voi implica nemijlocit in buna functionare a biroului„, a spus primarul Robu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Lae, mai bine lasa-ne! Nu te implica, te rugam frumos!

  2. 700 de bilete!!! Rusine primarule! Du-te acasa la Bogsig unde poti strange tot 700 de persoane.
    Departamentul de promovare iti lipsea !!

    • De data asta, nu-i vina primarului. Acum n-are de ce să-i fie rușine. Cum spunea Ilie Stepan, chiar pe scena concertului caritabil: „Mulțumim și celor de pe terase, vă iubim la fel de mult ca pe guvernanții care ne conduc”. Are perfectă dreptate. Terasele din centru erau pline, dar niciunul dintre clienți n-a scos 50 de lei pentru concertul caritabil, cu nume mari din rock-ul timișorean. Pe vremuri, celor de pe terase Ilie le-ar fi spus „paltonari”. Poate vă amintiți expresia care circula prin Timișoara plină de „parkere”.

  3. În loc să bați la cap bucurestiul tot de la timisorenii te astepti sa plateasca,e culmea,daca miticii spun nu atunci e nu sau Ce,ar trebui urmat urma cataluniei

  4. Banii erau adunati pentru spitalele din Timisoara. Initiativa a fost excelenta dar nu a avut ecoul scontat.

  5. Daca nu se poat scoate bani direct din buzunarul timisorenilor, Robu se ofera sa-i „spangleasca” prin intermediul primariei.
    Speram in Curtea de Conturi care sa vina cu popririle (acum sau peste ani), ca la banii de fotbal…

  6. Hai sa nu fim rai: nu-i vina primarului ca a fost foarte frig! Sincer nu as fi iesit din casa nici daca ar fi cantat Guns’n Roses…Restul este poveste. Din pacate vremea ne-a facut-o din nou.

  7. Nu mai bine era biletul undeva in jurul a 20 de lei si atunci cred ca ar fi venit mai multa lume? Iar spectacolul sa fie undeva unde nu sunt terase sau alte birturi?