ASU Poli Timisoara bate Mioveniul si urca pe locul 4, peste UTA

TIMISOARA. Pe stadionul Stiinta s-a disputat al doilea duel Timis – Arges de astazi. Daca dimineata Ripensia termina la egalitate cu FC Arges, ASU Poli a dus judetul nostru in avantaj, invingand experimentata echipa din Mioveni, 1-0. Mai mult decat atat, violetii din Banat invingeau in urma cu cateva etape si pe violetii din Trivale, cu 2-1.

CITESTE SI: Flashmob, la Timisoara, cu zeci de tineri care au promovat dansul. Foto si video

Revenind la partida de pe Stiinta, aceasta a fost in marea ei majoritate echilibrata, cu surpriza de ultima ora din poarta lui Poli – Dur-Bozoanca (imprumutat de la Viitorul) la inaltime – si cu o trupa viola ofensiva atat cat a putut si cu una a vizitatorilor, periculoasa pana la final. Minutul 32 a insemnat deschiderea scorului, Deian Sorescu, cel care aducea victoria de la Clinceni, recidivand cu un gol frumos, dupa o actiune personala pe dreapta. In partea secunda, oaspetii au fugit dupa egalare, si-au creat mai multe sanse ca gazdele, care s-au aparat disperat pe final. Scopul scuza mijloacele, Poli se impune cu 1-0 si obtine o victorie mare, care o duce pe locul 4, peste Mioveni, Arges, dar si peste rivala de pe Mures, UTA Batrana Doamna.

CITESTE SI: Festivalul Condeierilor Plugari va avea loc la Muzeul Satului din Timisoara

De mentionat, ca pe final a redebutat in liga secunda si Alin Crisanov, un jucator de 39 de ani, care juca pentru banateni si in urma cu aproape doua decenii.

ASU Poli (antrenor Bogdan Andone): Dur-Bozoanca – Motreanu, Mera (c), Bilia, Taub, Krausz, Poparadu, Predescu, Sorescu, Staicu, Plamada. Au mai jucat: Stancu, Badauta, Crisanov.

CS Mioveni (antrenor Florin Marin): Croitoru – Tirica, Gugu, Ichim, Burnea, Mirzeanu, Cioc, Radescu, Pirtea, Andor, C. Nastasie (c). Au mai jucat: Trascu, Florescu, Ene.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.