Avem primul prefect femeie in Timis. Eva Andreas, investita in functie

TIMISOARA. Dupa ce in sedinta de guvern de saptamana trecuta, la cerere, prim-ministrul Mihai Tudose l-a eliberat din functie pe Mircea Bacala, in pozitia de prefect de Timis a fost numita Eva Andreas.

CITESTE SI: Cauciucuri praf, semnalizarea, farurile si franele defecte, probleme la directie. Pericolele descoperite de inspectorii RAR pe soselele din Timis 

Este prima femeie care ocupa aceasta functie in judetul Timis.

Astazi, la Prefectura Timis s-a desfasurat ceremonia de investire a noului reprezentant al Guvernului in teritoriu. Eva Andreas a fost o colaboratoare apropiata a fostului premier al Romaniei Sorin Grindeanu, ocupand pozitia de sef birou relatii internationale in cadrul Secretariatului General al Guvernului, insa s-a intors in Consiliul Judetean Timis, odata cu plecarea lui lui Grindeanu de la Palatul Victoria.

Noul prefect de Timis are 42 de ani si a lucrat in CJT mai multi ani ca sef Serviciu Relatii Externe.

Aceasta numire ma onoreaza, dar aduce si o responsabilitate imensa. Desi am experienta in administratie publica, aceasta functie este o provocare. Fiind si prima femeie in functia de prefect al judetului Timis. Am convingerea ca in toate aceste activitati ma voi putea baza pe sprijinul si colaborarea dumneavoastra, a tuturor deconcentratelor si strructurilor. Doresc sa fim o echipa si sa intarim in practica unul din principiile de baza ale institutiei Prefectului – aplecarea catre cetatean. Pe cetatenii judetului Timis ii asigur de intreaga mea deschidere„, a spus noul prefect de Timis, Eva Andreas.

Fostul prefect, Mircea Bacala, a devenit inspector guvernamental pentru Transporturi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.