SCM Politehnica pierde finala turneului amical pe care l-a organizat la Timisoara

TIMISOARA. Spectacol in sala Constantin Jude in ultimul act al editiei aniversare a Cupei Poli la handbal masculin intre gazdele timisorene si formatia Tatabanya, din Ungaria.

CITESTE SI: Accident violent la iesirea din Timisoara. 1 mort si 5 raniti grav. Masina rupta-n doua. Foto si video 

Finala mare a editiei din acest an a stat sub semnul echilibrului. Dupa 10 minute de joc timisorenii aveau un singur gol avantaj, iar in minutul 20 scorul era egal, 20-20. Formatia maghiara s-a desprins pe finalul primei reprize, iar dupa 30 de minute conducea cu 17-14. Repriza a doua a fost o adevarat cursa de urmarire a celor de la Tatabanya pentru handbalistii timisoreni o permanenta cursa de urmarire. Cu 10 minute inainte de final maghiarii aveau cinci goluri avantaj pe tabela,21-26, si de aici a inceput revenirea lui Poli. Banatenii au mai permis un singur gol pana la finalul intalnirii si au egalat situatia la 27 cand mai erau 3 secunde de joc.
S-a trecut al executarea loviturilor de la 7 metri, unde formatia maghiara s-a impus cu 31-28.
Cei mai buni marcatori din finala pentru Poli au fost in ordine: Fenici 7, Marjanovic 5, Krsto Milosevic 5, Lasica 3, Orbovic 2, Cimpan 2, Vuk Milosevic 2, Stefan 1.

CITESTE SI: Ziua in care se intorc ploile la Timisoara

In turneul juniorilor, LPS Banatul Timisoara a invins in finala mare echipa sarba din Adda cu 33-29, dupa ce a fost condusa la pauza cu 19-15. Grupa de juniori III e pregatita de „secundul” echipei de seniori, Atilla Horvath. Marcatorii timisorenilor au fost Vlaniu 12, Sipos 7, Chira 7, Grad 6, Horvath 1.
In finala mica, CSS Resita a depasit Mako cu 33-25.

sursa foto: facebook.com/scmpolitehnica

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.