Ripensia DA, Politehnica BA! Timisoara ramane totusi cu o echipa in fruntea clasamentului ligii a doua de fotbal

TIMISOARA. Cele doua reprezentante ale Timisoarei in liga secunda au avut parte de un start perfect, ambele obtinand doua victorii in primele doua runde ale noului sezon. Situatia s-a schimbat insa in etapa a III-a, cand Ripi si-a continuat sirul victoriilor, in timp ce ASU Poli a suferit primul esec.

CITESTE SI: O femeie si sotul ei au fost loviti de un tren, in Timis. Barbatul a murit pe loc

Ripensia a intalnit pe teren propriu Sportul Snagov, echipa ce a inceput si ea bine sezonul (4 puncte). Dupa un debut strans de joc, echilibrul s-a rupt din minutul 40. Atunci, Dobre a comis hent in propriul careu dupa o lovitura libera executata de Popa, iar arbitrul a dictat 11 metri, dar si al doilea galben la jucatorul Snagovului. Zaluschi a deschis scorul de la punctul cu var, iar imediat apoi Mediop a facut 2-0, stabilind scorul pauzei. In partea secunda, banatenii au dominat copios, ratand ocazii dupa ocazii, mai ales prin Mediop, iar pe final au jucat in dubla superioritate, Munteanu fiind si el eliminat. Nu s-a mai marcat insa, dar acest 2-0 o tine pe Ripensia pe primul loc dupa trei runde. Extraordinara performanta pentru baietii lui Remus Steop.

Ripensia: G. Gakos – Popa (c), Vladia, Hecsko, Toma, Dumiter, Zaluschi, Bobina, Ungureanu, Matis, Mediop. Au mai jucat: Nanu, Tudor, Semeniuc. Antrenor Remus Steop.

ASU Poli nu a mai repetat evolutiile bune de la Braila si de acasa cu Argesul, inregistrand primul esec din acest sezon, 0-2 la Targoviste. Banatenii nu prea au contat in prima parte, jucand insa bine in partea secunda, dar nu destul pentru a se intoarce acasa cu vreun punct. Martac si Ciobotariu au marcat pebtru Chindia care se afla la a treia victorie la rand in fata violetilor.

ASU Poli: M. Gakos – Motreanu, Bilia, Mera (c), Taub, Poparadu, Sorescu, Stancu, Krausz, Predescu, Badauta. Au mai jucat: Staicu, Coada si Plamada. Antrenor: Bogdan Andone.

Etapa viitoare, intermedira, programeaza pentru banatene urmatoarele partide: Ripensia – ASA Tg. Mures si ASU Poli – Metaloglobus Bucuresti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. mi se pare normal credeati ca joaca real madrid