ACS Poli Timisoara, la primul meci mare al sezonului. Ionut Popa: ‘Intalnim o selectionata divizionara’

TIMISOARA. ACS Poli Timisoara intalneste in runda a doua a Ligii 1 primul adversar de calibru din acest campionat si una din reprezentantele Romaniei in preliminariile Ligii Campionilor, FCSB.

CITESTE SI: Avem certificat de urbanism pentru Centura de Sud la Timisoara! Licitatia, tot in aer

Ambele formatii vin dupa victorii la un gol diferenta in runda de deschidere a acestui sezon, puncte obtinute in fata a doua dintre reprezentantele Ilfovului pe prima scena. Formatia timisoreana nu se va baza in aceasta intalnire pe Bocsan si Mailat care, desi sunt recuperati dupa accidentari, nu vor face parte din lotul pe care Ionut Popa il va selecta pentru aceasta intalnire. Tehnicianul timisorean vede gruparea bucuresteana printre favoritele la titlu, insa spera la un rezultat bun vineri.

Asteptarile noastre sunt mari, in sensul ca ne dorim ca echipa sa joace bine si sa obtinem un rezultat pozitiv. FCSB este ca o selectionata divizionara. Faptul ca au adus atatia jucatori ii recomanda ca o echipa extraordinar de puternica si, dupa parerea mea, alaturi de Viitorul, Dinamo, si poate CFR Cluj, va domina si in acest an campionatul. Cred ca lumea va veni sa vada un spectacol, desi multi vor veni pentru Poli. Ma refer la cei din Arad, care mi-au solicitat bilete, ut-isti adevarati care s-au transformat in polisti„,a declarat antrenorul timisorean Ionut Popa inainte de meciul cu FCSB.

CITESTE SI: Si-a bagat copilul in spital, dupa ce a plonjat cu masina intr-un rau din Banat. Ce-au aflat politistii despre sofer? 

Duelul cu ros-albastrii este asteptat si de brazilianul Miguel Bianconi, autor a cinci goluri in partidele de verificare, si care ar putea evolua pentru prima data in fata publicului timisorean.

Sunt foarte fericit ca joc acasa, Timisoara e un oras frumos si sper ca maine sa facem un joc mare, sa invingem Steaua. Este foarte bine ca vor veni multi suporteri, asta o sa ne dea forta„, a declarat Miguel Bianconi.

Inaintea duelului cu FCSB, fotbalistii timisoreni au primit vesti bune si din partea conducerii.

Am depus documente pentru plata celor trei luni de salarii restante care vor fi platite cat de curand posibil, urmand ca pentru restul de bani sa facem o esalonare. Pregatim dosarul care va fi depus la ANAF si in urma lui sa primim certificat fiscal zero, cu care sa putem accesa bani de la autoritati”, a spus presedintele lui Poli, Sorin Dragoi.

ACS Poli intalneste FCSB vineri, de la ora 21. In sezonul trecut, Poli a pierdut ambele partide cu FCSB-ul, cu acelasi scor, 1-0.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.