Sedinta cu scandal la consiliul local Timisoara. Un consilier a adus o piatra pe masa de lucru. De ce a facut asta?

TIMISOARA. Razboiul dintre primarul Nicolae Robu si PSD a continuat si in sedinta de consiliu local de marti.

Contrele dure intre primar si PSD au inceput inca din prima parte a zilei, cand edilul Nicolae Robu a reactionat dur la adresa social-democratilor pentru ca acestia insista ca Sala Polivalenta a Timisoarei sa fie construita la Giroc. Atacul primarului s-a indreptat si catre Consiliul Judetean.
Convins ca proiectele sale pentru oras sunt boicotate sistematic de PSD-isti, Robu a rabufnit si a spus ca „ar trebui timisorenii sa dea cu pietre dupa pesedisti”.

De ce in Cluj sala polivalenta e in Cluj, de ce in Iasi sala Polivalenta e in Iasi, de ce in Oradea se construieste in Oradea, de ce in Constanta se construieste in Constanta, de ce in Craiova e in Craiova, de ce in Bucuresti e in Bucuresti? De ce peste tot aceste sali se fac in orase si nu in afara?De ce peste tot aceste sali se fac in orase si nu in afara? Pentru ca aici prevaleaaza intereseul unor grupuri si persoane si nu interesul public. Cine isi permite? Ca ar trebui sa dea timisorenii cu pietre dupa ei. Cine isi permite sa frustreze Timisoara? Procuratura va afla despre ce interes. Eu nu sunt investigator, nu am nici abilitati, nici prerogative de asa ceva, dar altii au slava Domnului. Si o sa se lamureasca despre ce e vorba. I-am avertizat ca voi face apel la institutiile statului sa clarifice aceste lucruri. Si aici, si in alta locatie, unde a devenit Consiliul Judetean foarte interesat sa faca dezvoltari, un consiliu care nu e in stare sa puna sapun lichid in toaletele de la stadionul pe care il are in administrare si sa taie iarba„, a spus primarul Nicolae Robu.

La cele spuse de primar au reactionat si psd-istii, care in sedinta de consiliu local de marti, au incercat sa blocheze votarea a 11 proiecte de pe o anexa a ordinii de zi, pe motiv ca acestea au ajuns prea tarziu la consilieri. Presedintele de sedinta, Gabriela Popovici, chiar a adus o piatra in sedinta pentru a-i raspunde primarului.

Cele 11 puncte nu au fost discutate in comisii, propun scoaterea lor de pe ordinea de zi. Aducerea de-a lungul timpului a mai multor proiecte pe ultimul moment mi se pare lipsa de respect fata de consilieri. Ati instigat timisorenii sa arunce cu pietre in PSD-isti, eu am adus pietricica sa aruncati cu ea in mine„, a spus social-democrata Gabriela Popovici.

O alta reactie a venit si de la consilierul local PNL Grigore Grigoroiu, care a atact-o pe Gabriela Popovici.

Doamna presedinta, va felicit, ati creat cel mai mare balci din consiliu local din acest mandat„, a spus Grigore Grigoroiu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Paparudele si martafoii astia,, rosiori,, sunt platiti din banii nostri?Sau le da Dragnea leafa???