Pustiul de aur al inotului din Timisoara, Etienne Dragota, a cucerit Viena. Urmeaza Nationalele din iulie

TIMISOARA. A concurat usor accidentat, insa a reusit sa obtina AURUL la una dintre cele mai puternice reuniuni de natatie din Europa.

Vienna International Swim Meet a adus in bazinul de la Stadthallenbad inotatori din 10 tari din intreaga Europa, iar printre ei s-a aflat si tanarul timisorean Etienne Dragota.

Pustiul de numai 14 ani a mers accidentat la acest concurs si s-a inscris in nu mai putin de patru probe. Accidentarea l-a facut sa intre in concurs insa doar in proba sa favorita, cea de 50 de metri fluture. Timisoreanul a ajuns in finala si nici ultimul act nu i-a pus mari probleme. Timisoreanul a castigat aurul, cu un timp ce 27,34 secunde, cu 25 de sutimi sub recordul national pe care Etienne Dragota il detine inca de anul trecut.

Etienne a concurat bine, nu am ce sa ii reprosez, insa trebuie sa ne concentram pe Nationalele de la Targoviste, din iulie, care este de fapt si obiectivul nostru principal. A fost si un timp bun pentru Etienne, avand in vedere ca el este acum in plina pregatire, este o medalie de aur. Stiam ca nu e superincalzit pentru concurs, el trebuie sa mai faca incarcare si mai e mult de munca pentru a ajunge unde ne dorim„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Levente Revesz (Pepe), antrenorul lui Etienne Dragota.

Medalia de aur din Austria vine pentru Etienne Dragota la aproape doua luni dupa un concurs in care a urcat pe podium in toate cele patru probe in care a participat. Pentru sportivul timisorean, urmatorul concurs este programat in 13-15 iulie la Targoviste, Campionatele Nationale de Natatie.

Etienne Dragota se antreneaza la clubul de inot al CSS Timisoara.

CITESTE SI: RECORD NATIONAL la natatie, doborat de Etienne Dragota din Timisoara, la una dintre cele mai importante competitii internationale, desfasurata in Germania

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.