Sef nou la Directia de Sanatate Publica Timis

TIMISOARA. Directia pentru Sanatate Publica Timis are incepand de luni un nou sef. La carma institutiei a fost numit medicul Laura Scarlatescu.

CITESTE SI: Cel mai mare festival de zmeie din Estul Europei, la Timisoara! Vezi programul!

Doctorul Scarlatescu intregeste consiliul de conducere al medicilor specialisti ai DSPJ Timis din care fac parte Dr. Viorica Dumitru, medic primar epidemiolog, respectiv specialist pe Igiena si Director adjunct sanatate publica si Dr. Mihai Pupăzan, medic primar epidemiolog, coordonatorul Inspectiei Sanitare de Stat.

Laura Scarlatescu este licentiata in medicina generala, UMF Timisoara, promotia anului 1998 si in economie, cu licenta in anul 2007.
In perioada 2001-2012 este angajata a DSPJ Timis, iar intre anii 2012 – 2015 finalizeaza rezidentiatul pe radiologie-imagistica actualmente fiind medic specialist radiologie si imagistica medicala.

CITESTE SI: Afaceri puse pe butuci din fasa, la Timisoara! Ce-au patit niste patroni pe malul canalului Bega? 

Dr. Laura Scarlatescu urmeaza unor nume de calibru din lumea medicala romaneasca care de-a lungul timpului au succedat la conducerea acestei institutii, respectiv Prof. Dr. Marioara Sarau, Prof. Dr. Dan Poenaru, Prof. Dr. Iosif A. Szucsik, Prof. Dr. Sorin Pescariu, Prof. Dr. Horia Vermesan, Prof. dr. Citu Dumitru.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.