Timisoara 89ers incheie sezonul regulat din fotbalul american cu o victorie. Banatenii inving Clujul dupa o repriza secunda perfecta

TIMISOARA. Timisoara 89ers termina sezonul regulat cu 2 victorii si doua infrangeri, dupa ce a trecut cu 19-7 de Cluj Crusaders. A mai ramas o runda de jucat in prima parte a sezonului, insa Timisoara are etapa de pauza.

CITESTE SI: Aproape 1000 de alergatori si biciclisti, la Timisoara, la Crosul Firmelor! Cand pornesc in cursa? 

Banatenii au inceput slab duelul cu Crusaders, formatie care a avut prima posesie a meciului. Dupa o serie de opt atacuri, ardelenii au si reusit sa deschida scorul, printr-un touchdown reusit de fostul jucator al Timisoarei, Hanno Heinrich. Crusaders au ales sa dea la bete si scorul a devenit 7-0. Repriza a continuat sa fie una dezastruoasa pentru banateni. Quarterback-ul Tamas Szabo a aruncat nu mai putin de trei interceptii, insa evolutia excelenta a defensivei timisorene a facut ca fotbalistii Clujului sa nu mai puna puncte pe tabela.

CITESTE SI: Plin de politie pe strazi, in Timisoara si in judet! Ce se intampla?

Sfertul al treilea a inceput cu noua reusita a timisorenilor, care a venit in urma unei pase de 10 yarzi a lui Tamas Szabo, iar Paul Fericean a adus primul touchdown pentru 89ers. Punctul suplimentar a fost ratat si scorul a devenit 7-6
Sfertul al patrulea a fost in totalitate al timisorenilor, care au inscris repede un touchdown prin Florin Velcota, iar punctul suplimentar a fost blocat. Apararea banatenilor si-a facut din nou treaba si a recuperat balonul, iar atacul care a urmat s-a incheiat din nou cu un touchdown, semnat de acelasi Paul Fericean. Reusita a fost urmata de o conversie de doua puncte, iar scorul a devenit 19-7 Cu doar cateva zeci de secunde ramase de joc, clujenii au incercat minunea, insa au aruncat o interceptie la prima faza a drive-ului, si astfel s-a incheiat partida.

CITESTE SI: Premiera la Timisoara! Ce se dezvolta in locul in care se cauta leacul pentru cancer?
Timisoara 89ers incheie astfel sezonul cu doua victorii si doua esecuri, si va trebui sa astepte ultima etapa pentru a vedea unde va evolua in play-off.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.