Fara pasi gresiti. ACS Poli Timisoara da piept cu liderul din play-out

TIMISOARA. ACS Poli Timisoara joaca duminica, de la ora 18, impotriva lui CSMS Iasi, in etapa a X-a din play-out-ul Ligii 1 de fotbal. Banatenii i-au invins de doua ori pe ieseni in acest sezon, si au pierdut meciul tur din play-out.

Dupa doua esecuri consecutive in fata echipelor din jurul capitalei, ACS Poli Timisoara incearca sa recupereze punctele pierdute in duelul de acasa cu CSMS Iasi. Ambele echipe au probleme de lot inaintea intalnirii. Iesenii vin pe Dan Paltinisanu fara Mihalache, Tiganasu, Vasile Gheorghe si Badic, toti accidentati, in timp ce Sato si Stefanescu sunt si ei incerti.
Si Ionut Popa are probleme inaintea acestei partide. Cel care nu va juca sigur este Soljic, fotbalist care este suspendat pentru cumul de cartonase, insa Scutaru, Croitoru, Pedro Henrique si Doman au si ei probleme medicale si ar putea lipsi de pe teren. Cu toate acestea presedintele clubului timisorean, Sorin Dragoi, este optimist in ceea ce priveste revenirea unuia dintre ei.

Am discutat cu Doman, el a inceput antrenamentele si am convingerea ca la urmatorul meci ar putea fi in teren. El a a avut o ruptura. Se pare ca lipsa unui preparator fizic a contat foarte mult… Eu zic ca meciul care urmeaza, cu Iasiul, e un meci destul de dificil. Stiu si declaratia lui Prunea care a spus ca vin la victorie, si le-au achitat si salariul pe luna februarie, ca sa fie motivati„, a declarat presedintele lui ACS Poli Timisoara, Sorin Dragoi, in emisiunea Interviurile Timisoarei.

ACS Poli Timisoara a intalnit-o pe CSMS Iasi de trei ori in acest campionat. In sezonul regulat, banatenii au castigat cu 1-0 in deplasare, cu golul lui Draghici, in timp ce la Timisoara s-au impus cu 2-1, prin reusitele semnate de Pedro Henrique si Soljic. In turul play-out-ului, Iasiua a obtinut cele trei puncte, dupa ce s-a impus cu 1-0.

Duelul dintre ACS Poli Timisoara si CSMS Iasi este programat duminica, de la ora 18.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.