Timisoara 89ers, in cautarea celei de-a doua victorii a sezonului in Campionatul National de fotbal american

TIMISOARA. Timisoara 89ers va incheia etapa a patra a Campionatului National de fotbal american cu un meci derby impotriva unei rivale traditionale, Cluj Crusaders. Timisorenii vor a doua victorie a sezonului, in timp ce ardelenii, in cazul in care vor castiga aceasta intalnire, pot spera la primul loc la finele primei parti a campionatului.

CITESTE SI: COLTERM s-a scos! Uimitor pentru ce primeste aproape 18 milioane de euro in urmatorii patru ani de la Primaria Timisoara 

Dupa ce in runda trecuta a pierdut cu 34-24 pe terenul campionilor de la Rebels, Timisoara 89ers primeste in etapa a patra, penultima a sezonului regulat in Campionatul Nationale de fotbal american, vizita vicecampioanei Cluj Crusaders. Ardelenii vin dupa doua victorii din tot atatea posibile, si cele mai putine puncte primite in campionat, doar 18, toate incasate in victoria la un punct diferenta din fata lui Rebels, in etapa a doua. In prima runda a campionatului clujenii au trecut cu 28-0 de Mures Monsters.
Timisoara 89ers a pierdut cu echipele din Bucuresti, Rebels si Warriors, si a trecut cu 31-18, acasa de Mures Monsters. Timisorenii isi doresc o victorie, insa chiar si asa, un lucru e sigur, in partea a doua a sezonului vor evolua in play-off, in deplasare.

Am studiat meciurile pe care le-a jucat Cluj Crusaders pana acum, asa cum sunt sigur ca si ei au studiat meciurile noastre. Cu siguranta ma astept la un meci strans intre cele doua echipe si speram la un rezultat bun„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, antrenorul Timisoara 89ers, Alexander Klein.

CITESTE SI: Surpriza in trafic! Ce-au descoperit politistii intr-o masina pe soseaua Timisoara – Resita?

Duelul dintre Timisoara 89ers si Cluj Crusaders este programat sambata, de la ora 12, pe stadionul CSS Bega, din Calea Circumvalatiunii. Duelul de la Timisoara este al noualea intre cele doua echipe in campionat, iar statistica este de partea clujenilor, care au reusit pana acum sapte victorii si au pierdut o singura data, in 2014, cand 89ers au si jucat finala Campionatului National, chiar pe Dan Paltinisanu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.